Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Με μουσική, γλέντι και πυροτεχνήματα η υποδοχή του 2018 στην Αριστοτέλους

Με μουσική, χορό και γλέντι χιλιάδες Θεσσαλονικείς υποδέχτηκαν το 2018 στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ στη διάρκεια της εκδήλωσης δύο νέοι ανέβηκαν στην εξέδρα και ενώπιον του Γιάννη Μπουτάρη και των πολιτών που διασκέδαζαν ο Νίκος έκανε δημόσια πρόταση γάμου στη Νατάσα, προσφέροντας της και το δαχτυλίδι. Εκείνη απάντησε «ναι» και ο δήμαρχος δήλωσε έτοιμος να τους παντρέψει όποτε το αποφασίσουν.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» στους πολίτες, μαζί με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλυψώ Γούλα και δημοτικούς συμβούλους.
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας παρακολούθησε τη γιορτή από το ξενοδοχείο «Ηλέκτρα Παλάς» και έστειλε μέσω διαδικτύου τις ευχές του, ενώ στην εξέδρα ανέβηκε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.
Το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, που διατηρεί φιλική σχέση με τον Γιάννη Μπουτάρη. Μάλιστα οι δύο δήμαρχοι χόρεψαν μαζί στην πλατεία Αριστοτέλους, αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου. Ο δήμαρχος Μαραθώνα συναντήθηκε και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Την παράσταση έκλεψαν τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό πάνω από τη θάλασσα, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, ενώ τη βραδιά έκανε μαγική το λαμπρό φεγγάρι, καθώς είχε ξαστεριά.
Έγινε η νύχτα ημέρα από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που έλαμψαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, για την υποδοχή του νέου έτους, σε ένα φαντασμαγορικό σόου για τους Θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες της πόλης.
Περισσότερα από 5.000 πυροτεχνήματα, χορηγία του ΕΒΕΘ, εκτοξεύθηκαν σε ύψος 20 μέτρων, με «άνοιγμα» 250 μέτρων, χαρίζοντας ένα υπερθέαμα στους Θεσσαλονικείς που είχαν την τύχη να τα παρακολουθήσουν. 
Η ρίψη των πυροτεχνημάτων έγινε από θαλάσσης, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους ενώ η βροχή πυροτεχνημάτων έγινε ορατή από πολλές περιοχές της πόλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.