Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Ρεκόρ δεκαετίας στο λιμάνι Θεσσαλονίκης η διακίνηση εμπορευμάτων

Με ρεκόρ δεκαετίας στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων έκλεισε το 2017 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, καθώς διακινήθηκαν περισσότερα από 400.000 ΤEUs (ένα TEU ισοδυναμεί με ένα τυποποιημένο εμπορευματοκιβώτιο μήκους 20 ποδών).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ο ΟΛΘ ΑΕ, πέτυχε την δεύτερη καλύτερη επίδοση της τελευταίας 20ετίας  (διακίνηση 401.746TEUs), σημειώνοντας παράλληλα σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2016.
Ο  πρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας ΟΛΘ ΑΕ, Κωνσταντίνος Μέλλιος και ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Μακρής, συνεχάρησαν τα στελέχη και τους εργαζόμενους της εταιρείας για το  ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων, το οποίο, όπως επισήμαναν, επετεύχθη παρά τις αρνητικές συνέπειες της απεργίας των τελωνειακών υπαλλήλων, στη νυχτερινή βάρδια της Πύλης 16 του Λιμένα Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται, ότι σημαντική αύξηση καταγράφηκε το 2017 και στη διακίνηση συμβατικού φορτίου, σε σύγκριση με το 2016. 
Ο κ. Μακρής, τόνισε πως "η ΟΛΘ ΑΕ, συνεχίζοντας τη στενή συνεργασία με τους ναυτικούς πράκτορες, τους εκτελωνιστές και τους εμπλεκόμενους φορείς της λιμενικής κοινότητας, επιδιώκει σταθερά την ενίσχυση της θέσης του Λιμένα της Θεσσαλονίκης στη λιμενική αγορά της περιοχής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.