Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ποδοσφαιρικός αγώνας την Τετάρτη στο γήπεδο ΠΑΟΝΕ για καλό σκοπό

Η ομάδα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ
Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνα αγάπης υπέρ ανήλικης δημότισσας του δήμου Θερμαϊκού, διοργανώνεται για την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 στις 16.00, στο δημοτικό γήπεδο Ν. Επιβατών (ΠΑΟΝΕ), μεταξύ από τη μία ομάδας διεθνών επίλεκτων ποδοσφαιριστών και από την άλλη παλαίμαχων του ΠΑΟΚ. Ο σκοπός του αγώνα είναι τέτοιος, που καθιστά την παρουσία όλων απαραίτητη.

Στον αγώνα θα παραστούν ονόματα, όπως Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Μπασινάς, Τσιάρτας, Καφές, Κατεργιαννάκης, αλλά και άλλοι επίλεκτοι ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού, άμεσα ανταποκρινόμενη σε αίτημα του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης», παραχώρησε το δημοτικό γήπεδο των Ν. Επιβατών, ώστε να πραγματοποιηθεί η φιλανθρωπική εκδήλωση, για τη στήριξη του 6χρονου κοριτσιού.

Η ανήλικη διαγνώστηκε με σοβαρότατη ασθένεια το Νοέμβριο του 2017 και η κατάσταση της υγείας της καθιστά τη μεταφορά της σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό απαραίτητη, προκειμένου να υπάρξει η κατάλληλη επιστημονική θεραπευτική αντιμετώπιση.

Οι γονείς του παιδιού έχουν απευθύνει έκκληση για βοήθεια, ώστε να συνεχίσουν τη μάχη τους με την ασθένεια, ενώ οι εκδηλώσεις υποστήριξης που έχουν διοργανωθεί μέχρι τώρα είναι πολλές και το πλήθος του κόσμου, που έχει ανταποκριθεί, συγκινητικό.

Πρόσφατα μάλιστα, στα τέλη του Δεκέμβρη, είχε διοργανωθεί συναυλία αγάπης και πάλι για τον ίδιο ιερό σκοπό, στο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία, με πρωτοβουλία της χαρισματικής ερμηνεύτριας Εύης Σιαμαντά και της Άντας Τσεσμελή – Edwards, αναγνωρισμένης θεατρικής συγγραφέως με έντονη κοινωνική προσφορά και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού Θεατρικού Συλλόγου «Ουρανός με αστέρια». Η βραδιά ήταν μαγευτική και ο στόχος επετεύχθη, κρίνοντας από τον κατάμεστο χώρο.

Προτρέποντας τον κόσμο, να δείξει άλλη μία φορά την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Μαυρομάτης κάλεσε όλους να είναι παρόντες, τονίζοντας πως «η ανθρωπιά οφείλει να χαρακτηρίζει την πορεία ζωής του καθενός από εμάς και να επιδεικνύεται με τρόπο έμπρακτο σε κάθε ευκαιρία και ανάγκη. Ο φιλανθρωπικός αυτός ποδοσφαιρικός αγώνας στις 31 του μήνα, αποτελεί μία τέτοια περίπτωση και δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η σημασία της παρουσίας μας κρίνεται ακόμα μεγαλύτερη, δεδομένου ότι ο συνάνθρωπός μας, που χρειάζεται στήριξη είναι ένα μικρό παιδί.»

H τιμή του εισιτηρίου είναι 2,00 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της μικρής Κ. Κ. στη δύσκολη δοκιμασία υγείας που αντιμετωπίζει. Οπότε, ακόμα και όσοι δεν καταφέρουν να παρευρεθούν στον αγώνα, μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά αγοράζοντας εισιτήρια. Η προμήθεια των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης», Κομνηνών 83 στο Ωραιόκαστρο, έναντι του δημαρχείου, μέχρι και την ημέρα του αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.