Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Β.Παπαγεωργόπουλος: "Άδικα ένα μήνα στη φυλακή"


Νέα επιστολή από τις φυλακές διαβατών συνέταξε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μετά τον πρώτο μήνα κράτησής του. «Συμπληρώνω έναν μήνα στην φυλακή. Μου στέρησαν ένα μήνα από τη ζωή μου τελείως άδικα», αναφέρει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης που καταδικάστηκε σε ισόβια για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του δήμου. Και προσθέτει:
«Έδωσα την ψυχή μου για την πόλη μου και την πατρίδα χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό όφελος, χωρίς να ζητήσω κανένα αντάλλαγμα».
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος επισημαίνει ότι η αλήθεια δε μπορεί να κρυφτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπληρώνοντας πως σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρέθηκε τεράστιο ποσό σε λογαριασμό εμπλεκόμενου που αθωώθηκε και αυτό έγινε 20 μέρες μετά τη καταδίκη του.
Αναφέρει ακόμη ότι «ο Οικονομικός Εισαγγελέας κ. Λάμπρος Τσόγκας είχε δώσει εγγράφως εντολή στα ανακριτικά όργανα την 18/4/2008, πριν δηλαδή πέντε ολόκληρα χρόνια να ελέγξουν τα περιουσιακά στοιχεία όλων των εμπλεκόμενων», συνεπώς, προσθέτει, «ήταν γνωστά σε ορισμένους αυτά τα στοιχεία κατά την διάρκεια της δίκης»
Διερωτάται τέλος αν θα επανεξετάσει η δικαιοσύνη την υπόθεση της καταδίκης του κάτω από τα καινούργια δεδομένα και γνωστοποιεί ότι δέχεται τηλεφωνήματα, γράμματα, βιβλία και εικόνες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.