Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αναβολή του Δ.Σ. λόγω θανάτου του πατέρα Μαυρομάτη


Αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη, 20 Απριλίου, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, που επρόκειτο να γίνει σήμερα, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Γρηγόρη Μαυρομάτη, πατέρα του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη.

Στην κηδεία του εκλιπόντος, που έγινε το  πρωϊ της Τρίτης στα κοιμητήρια της Καλαμαριάς, ακολούθησαν την εκφορά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κωστής Κούτουκας, ο γενικός Γραμματέας του δήμου κ. Λευτέρης Κεραμιδάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βουδούρης, Παπαμιχαήλ, Μήλιος, Παρθένα Παπαδοπούλου, Στεφανίδης, Μπαλασάς και πλήθος κόσμου, ενώ συλλυπητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο ευρισκόμενος στην Αθήνα δήμαρχος κ. Αλεξανδρής.
Στην οικογένεια Μαυρομάτη, θέλουμε να εκφράσουμε και προσωπικά τα συλλυπητήριά μας για την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα και παππού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 χρόνων.
Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, που είναι η δεύτερη φορά που αναβάλεται (η πρώτη επρόκειτο να γίνει στις 13 Μαρτίου), θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.