Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ι.Μπουτάρης: "Τώρα νιώθουμε τι θα πει κρίση, λεφτά τέρμα"


«Τώρα νιώθουμε τι θα πει κρίση, δεν υπάρχουν λεφτά», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, κρούοντας τον κώδωνα κινδύνου για τα οικονομικά του Δήμου λόγω της οικονομικής κρίσης και ανακοινώνοντας πως στο εξής θα εγκρίνονται μόνον οι εντελώς απαραίτητες δαπάνες.

Ο κ. Μπουτάρης προειδοποίησε ότι η κατάσταση είναι τέτοια που αν χρειαστεί να κλείσουν οργανισμοί του Δήμου. Και για να περιγράψει το μέγεθος του οικονομικού προβλήματος, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «μπορεί αύριο να πούμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις Γιορτές του καλοκαιριού ή τα Δημήτρια».
Παράλληλε εξέφρασε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, την οργή του για το γεγονός ότι σε αυτές τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες ο καταδικασμένος και έγκλειστος στις φυλακές, για την υπεξαίρεση στο Δήμο Θεσσαλονίκης, πρώην υπάλληλος του Δήμου, Παναγιώτης Σαξώνης, εξακολουθεί να πληρώνεται από το ταμείο του Δήμου, επειδή αυτό προβλέπει η υπάρχουσα νομοθεσία.
Ο κ. Μπουτάρης δήλωσε, επίσης, ότι δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων στο Δήμο, όπου είναι στο χέρι του, εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις τους στο Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.