Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Αποχώρηση Σπ.Κουζινόπουλου από το χώρο επισήμων της παρέλαση στην Περαία, λόγω «Χρυσής Αυγής»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Σπύρος Κουζινόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», αποχώρησε το μεσημέρι από την κεντρική μαθητική παρέλαση του δήμου Θερμαϊκού, στο δημόσιο δρόμο Περαίας-Νέων Επιβατών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όταν διαπίστωσε ότι στο χώρο των επισήμων, παρίστατο και εκπρόσωπος της «Χρυσής Αυγής».

Όταν ο κ.Κουζινόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δήμαρχο Θερμαϊκού για την παρουσία στο χώρο των επισήμων του Χρυσαυγίτη βουλευτή της Α΄ Θεσσαλονίκης,  Αντώνη Γρέγου, ο δήμαρχος κ.Γιάννης Αλεξανδρής απάντησε ότι από το δήμο δεν προσκλήθηκαν ούτε κόμματα, ούτε βουλευτές. Θεώρησε δε ότι «απρόσκλητα» εμφανίστηκε στο χώρο της παρέλασης.
Σε παρατήρηση του υποψηφίου δημάρχου Θερμαϊκού Σπύρου Κουζινόπουλου ότι δεν είναι δυνατό να παραβρίσκεται στο χώρο των επισήμων για τον εορτασμό της επετείου της εθνικής μας παλιγγενεσίας ο εκπρόσωπος μιας οργάνωσης, η ηγεσία της οποίας βρίσκεται στη φυλακή με δικαστικές αποφάσεις για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης,  η απάντηση του απερχόμενου δημάρχου ήταν ότι ήταν δύσκολη η απομάκρυνσή του, καθώς άρχιζε η παρέλαση.

Κατόπιν αυτού ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» κ.Κουζινόπουλος αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από το χώρο των επισήμων, επιλέγοντας να παρακολουθήσει την παρέλαση και να χειροκροτήσει τη μαθητιώσα νεολαία του δήμου Θερμαϊκού από γειτονικό χώρο, μαζί με τους άλλους απλούς πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.