Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση της παράταξης "Δημιουργική Ανανέωση"

Την Κυριακή βράδυ στο ΚΑΠΗ Κερασιάς, πραγματοποιήθηκε η 5η συνάντηση στελεχών της παράταξης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Στόχος της συνάντησης ήταν να παρουσιαστεί το καταστατικό και το οργανωτικό σχήμα της παράταξης.

Ο κος Στεφανίδης στο λόγο του τόνισε ότι: «αν και οι παλαιοκομματικοί αντίπαλοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους στις ανέξοδες και χωρίς φειδώ υποσχέσεις ο κόσμος δεν πείθεται. Όσα χρήματα και αν ξοδεύουν για να δημιουργήσουν κλίμα ευφορίας και νίκης με εισαγόμενους χειροκροτητές, ο ξύλινος - πατενταρισμένος πολιτικός λόγος τους, που χαρακτηρίζεται από την απουσία καινοτόμων προτάσεων και ιδεών, δεν αφήνει καμιά αίσθηση αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον του τόπου μας. Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στο μηδενικό τους έργο, στην ανικανότητα που επέδειξαν όσο χρόνο διοίκησαν, στα χρέη που άφησαν και στις αδιαφανείς απ’ ευθείας αναθέσεις σε ημετέρους. Έχουν αγανακτήσει και αηδιάσει από τα υποκριτικά λόγια που εκστομίζουν περί “οραμάτων” και “τοπικής ανάπτυξης”. Εμείς πιστεύουμε ότι οι δημότες έχουν βγει πλέον από την νάρκωση, θέλουν να αποβάλουν την μιζέρια από την ζωή τους και την ανασφάλεια για την επιβίωσή τους και ζητούν να συμμετέχουν ελεύθερα σε μια δημιουργική ανανέωση για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Έχουμε σχεδιάσει τα πάντα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οργανωνόμαστε καθημερινά για να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε. Γινόμαστε όλο και περισσότεροι, προσελκύοντας έντιμους και ιδεολόγους συνεργάτες».  
Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον Θερμαϊκό κος Μπαλασάς Αθανάσιος. Ο κος Στεφανίδης τον προσφώνησε με ένθερμα λόγια και οι παρευρισκόμενοι τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό. Στην ομιλία του τόνισε ότι βρίσκεται κοντά μας, γιατί υπάρχει κοινή διαπίστωση ότι οι υγιείς δυνάμεις του τόπου πρέπει να συμπορευτούν και να συνεργαστούν, για να καθαρίσει επιτέλους ο τόπος.


1 σχόλιο:

  1. Οι υγιείς δυνάμεις είναι ο κ. Μπαλασάς ; Όταν θ' αρχίσουν οι πισώπλατες μαχαιριές θα αλλάξει γνώμη ο κ. Στεφανίδης και είμαι περίεργος τι θα επικαλεστεί αργότερα . Καλά κρασιά και καλή δύναμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.