Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Θα πληρώσουν και τα βρέφη τα πυροτεχνήματα Τσαμασλή;

Αναφορικά με τις νέες «μαγικές» προεκλογικές εξαγγελίες του κ.Γ.Τσαμασλή, από το Γραφείο Τύπου της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Κουζινόπουλο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Τσαμασλής προσπαθώντας να καλύψει τις σοβαρές ευθύνες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης, του ίδιου προσωπικά αλλά και των αρμόδιων υπουργείων για τα τεράστια κενά που υπάρχουν στα θέματα ασφάλειας, υγείας και πυροπροστασίας στην περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, εκτοξεύει ένα ακόμη πυροτέχνημα. Ζητάει από όλους τους κατοίκους να πληρώνουν για την αγορά περιπολικών της αστυνομίας, πυροσβεστικών οχημάτων και ασθενοφόρων. Δεν μας λέει βέβαια αν στα 70.000 άτομα, από τα οποία υπολογίζει ότι θα συγκεντρώσει τα χρήματα, συμπεριλαμβάνονται τα νεογέννητα βρέφη, τα νήπια και οι προς αποδημία στον άλλο κόσμο συμπολίτες μας.

Οι δηλώσεις αυτές του κ.Τσαμασλή, δημιουργούν ένα τεράστιο ζήτημα: Αυτά που προτείνει ότι πρέπει να αγοραστούν από το υστέρημα των πολιτών, είναι ευθύνη της Πολιτείας, της εκάστοτε κυβέρνησης να τα προμηθευτεί και να τα διαθέσει για την κάλυψη των αναγκών του κοινωνικού συνόλου και όχι να επιβαρύνεται ο αγρίως φορολογούμενος πολίτης. Χώρια που η μέχρι τώρα πρακτική στη διαχείριση παρόμοιων εράνων («Τάμα» της χούντας, έρανοι υπέρ σεισμοπαθών, πυρόπληκτων κλπ), οδηγεί σε αδιαφανείς διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.