Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Σπύρος Κουζινόπουλος: "Ολόθερμη υποστήριξη στον αγώνα για απομάκρυνση των κεραιών"

Την ολόθερμη υποστήριξή του στον αγώνα των κατοίκων της Επανομής και του Μεσημερίου για την απομάκρυνση των κεραιών μακριά από κάθε κατοικημένη περιοχή, εκφράζει σε μήνυμα ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Σπύρος Κουζινόπουλος. Αναλαμβάνοντας παράλληλα δέσμευση ότι ως νέα δημοτική αρχή, θα αγωνιστεί για την αλλαγή του ισχύοντος νόμου 3431 του 2006, που δίνει τη δυνατότητα στις εταιρίες να τοποθετούν ασύδοτα κεραίες δίπλα σε σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς.

Το μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού»,  εκδόθηκε ενόψει  της μεγάλης συναυλίας διαμαρτυρίας με αίτημα την απομάκρυνση των κεραιών, που οργανώνουν το προσεχές Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 7 μμ, στο Νέο Πάρκο Επανομής όλοι οι σύλλογοι και φορείς Επανομής και Μεσημερίου.
Το μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Θερμαϊκού Σπύρου Κουζινόπουλου έχει ως εξής:
«Προς την Οργανωτική Επιτροπή της συναυλίας στην Επανομή κατά των κεραιών

Αγαπητοί συνδημότες
Τραγουδώ μαζί σας, για να εκφράσω την ολόθερμη συμπαράστασή μου στο δίκαιο αγώνα που δίνουν όλοι μαζί οι σύλλογοι και οι φορείς της Επανομής και του Μεσημερίου, όλοι μαζί οι κάτοικοι, κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που με την ανεξέλεγκτη λειτουργίας τους δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία μικρών και μεγάλων.
Έχω την ατυχία να ζω, από τον Ιούνιο του 2013 δίπλα σχεδόν σε ένα τέτοιο σύστημα κεραιών που τοποθετήθηκε καμουφλαρισμένα στην ταράτσα διόροφης οικοδομής, σε απόσταση 4 μέτρων από το σπίτι μου, 5 μέτρων από το Λύκειο και τριάντα μέτρων από τα δύο Γυμνάσια, ένα δημοτικό σχολείο, ένα νηπιαγωγείο και το δημοτικό γήπεδο της Νέας Μηχανιώνας.
Ενώνω τη φωνή μου με τη δική σας, προκειμένου όλοι μαζί να απαιτήσουμε την άμεση απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας έξω από κατοικημένες περιοχές, μακριά από σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και χώρους συγκέντρωσης ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
Πρέπει να διακηρύξουμε προς όλους τους αρμόδιους: Δεν είμαστε κατά της κινητής  τηλεφωνίας, δεν επιθυμούμε την επιστροφή στην εποχή των σημάτων Μορς, των ταμ-ταμ και των ταχυδρομικών περιστεριών. Θέλουμε όμως ο σχεδιασμός για την εγκατάσταση των κεραιών, να γίνεται με γνώμονα πρωτίστως τη διαφύλαξη της υγείας και της ζωής των συμπολιτών μας.
Δεσμευόμαστε ως «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» ότι η νέα δημοτική αρχή ως μία από τις πρώτες προτεραιότητές της, θα θέσει το θέμα των κεραιών. Και με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, θα αξιώσει από την κυβέρνηση και όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου την άμεση απομάκρυνση και τη μεταφορά τους εκτός κατοικημένης περιοχής. Καθώς επίσης και την αλλαγή του ισχύοντος νόμου 3431 του 2006, που δίνει τη δυνατότητα στις εταιρίες να τοποθετούν ασύδοτα κεραίες δίπλα σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία και γηροκομεία.
Καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας

Σπύρος Κουζινόπουλος
Υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού

Επικεφαλής της παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.