Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

«Η ώρα της Γης» σήμερα -Σβύνουμε όλοι τα φώτα 8:30 με 9:30

Σήμερα Σάββατο, είναι η ημέρα της παγκόσμιας πρωτοβουλίας , στην οποία  συμμετέχουν  εκατομμύρια πολίτες, στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα οικολογικής ευαισθησίας ότι για να μπορεί ο πλανήτης μας να έχει πάντα φως, πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και στην αλλαγή αντίληψης.

Στο πλαίσιο αυτής της διεθνούς δράσης, σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου σβήνουμε όλοι και για μια ώρα, από τις 20.30 μέχρι τις 21.30, τα φώτα.
Συμμετοχή στη δράση, δήλωσε και φέτος ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, ο οποίος σε μήνυμα του δημάρχου του, Ιγνάτιου Καϊτετζίδη υπογραμμίζει:
«Κάθε χρόνο ο δήμος μας συνδυάζει αυτή τη μέρα με μια δημοτική οικολογική δράση. Φέτος διοργανώνουμε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Η ΩΡΑ της ΓΗΣ μέσα από μια φωτογραφία». Η δράση είναι απλή και χρήσιμη, καθώς κάθε πολίτης μπορεί να αποτυπώσει με τη φωτογραφική του μηχανή ένα καθημερινό στιγμιότυπο που θεωρεί πως συμβάλει για ένα καλύτερο περιβάλλον. Μια δημοτική δράση, μια πρωτοβουλία εθελοντών, ο κάδος κομποστοποίησης στο μπαλκόνι ενός δημότη, ο διαχωρισμός της ανακύκλωσης σε ένα νοικοκυριό ή η ενεργειακή αναβάθμιση στο σχολείο και το βιοκλιματικό πάρκο στη γειτονιά σας.
Η φωτογραφία θα πρέπει να συνοδεύεται από μια περιγραφή δύο σειρών που εξηγεί το θέμα και να αναφέρει το σημείο του δήμου που λήφθηκε. Οι φωτογραφίες, που θα περνούν τα πιο χρήσιμα οικολογικά μηνύματα, θα συμπεριληφθούν στο επόμενο τεύχος του δημοτικού μας περιοδικού ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ μαζί με το όνομα του δημιουργού τους, αν ο ίδιος το επιθυμεί.
Ο κάθε συμμετέχων μπορείτε να υποβάλει ή να στείλει τη φωτογραφία (μόνο μία ο καθένας) μέχρι τις 22.04.2016 στις 12:00 στο Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων press.panorama@pilea-hortiatis.gr Περισσότερες πληροφορίες: 2313 322 030, 040.

Σβήνουμε τα φώτα, κάνουμε κλικ για καλό σκοπό και στέλνουμε το μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι ο πλανήτης μας βρίσκεται και στα δικά μας χέρια!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.