Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Κατηγορίες κατά Τσαμασλή για "κωλοτούμπα" στο θέμα του κάμπινγκ


Για «τεράστια κωλοτούμπα» της Διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού, σε ό, τι αφορά στην αξιοποίηση του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας, έκανε λόγο, ο πρώην Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Γιάννης Μαυρομάτης, σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό «Europe One».

Όπως εξήγησε η παράταξη που διοικεί σήμερα το Δήμο, είχε υπερψηφίσει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2014, που ζητούσε την επαναλειτουργία του κάμπινγκ, την ανάπτυξη συνεδριακού κέντρου, σχολικών εγκαταστάσεων, αθλητικών- πολιτιστικών υποδομών στον περιβάλλοντα χώρο και διατήρηση του πράσινου πνεύμονα, του μοναδικού στην περιοχή. Κι ενώ αυτή η απόφαση παραμένει εν ισχύ, ο σημερινός Δήμαρχος, συζητά μόνος του με το ΤΑΙΠΕΔ και υποστηρίζει τα σχέδια του, για την ανέγερση ξενοδοχείου και πολυτελών παραθεριστικών κατοικιών στο χώρο του κάμπινγκ.

«Είμαστε αντίθετοι όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Θα αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε αυτά τα σχέδια. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει αλλάξει. Είναι ιερή», τόνισε.

Ο κ. Μαυρομάτης αναφέρθηκε εκτενώς στα οικονομικά του Δήμου, που όπως επισήμανε με τη σημερινή Διοίκηση, «οδηγούνται στα βράχια».

Ερωτηθείς για τους πολυσυζητημένους κυκλικούς κόμβους στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Περαίας – Μηχανιώνας, υπογράμμισε ότι αν δεν προηγηθεί η διαπλάτυνση του δρόμου και η δημιουργία πεζοδρομίων, δεν θα έχουν αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.