Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Μετά το κάμπινγκ έρχεται... "ανάπτυξη" και για το Κτήμα Καραγκιόζη !

Μετά την καταστροφή και τσιμεντοποίηση του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, φαίνεται ότι έρχεται η σειρά από τη διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού για ανάλογη "ανάπτυξη" και για το άλσος του Κτήματος Καραγκιόζη, στα όρια της Επανομής. Αυτό φάνηκε από τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής στη συνέντευξη που έδωσε την περασμένη Δευτέρα στην ΕΡΤ3.


Όπως είπε επί λέξη ο δήμαρχος: "Μέσα στο 2023 θα δημοπρατηθεί ο χώρος και πάμε να κάνουμε εκεί ότι και στην Αγία Τριάδα, αλλά σε πιό ήπιο χαρακτήρα".

Όταν ρωτήθηκε ο κ. Τσαμασλής να σχολιάσει το γεγονός ότι το Κτήμα Καραγκιόζη στα τρία χρόνια της διοίκησής του, όπως και τα προηγούμενα είναι παρατημένο και έχει μεταβληθεί σε σκουπιδότοπο, ισχυρίστηκε ότι ναι μεν το κτήμα ήταν εγκαταλειμμένο "αλλά τώρα δεν είναι εγκαταλειμμένο". Για να προσθέσει ανακριβώς: "Με τις υπηρεσίες του Δήμου φροντίζουμε να το διατηρούμε πάντα καθαρό"!!.

Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι την ώρα που τα έλεγε όλα αυτά, προβάλλονταν από πίσω του αποσπάσματα βίντεο που είχε τραβήξει συνεργείο της ΕΡΤ3 και όπου εκεί φαίνονταν ξεκάθαρα τα σημεία εγκατάλειψης του χώρου, με τα κατεστραμμένα και λεηλατημένα κτίσματα, τους όγκους των σκουπιδιών και τα γιγαντωμένα χόρτα να έχουν καλύψει όλο το χώρο και να αποτελούν την καλύτερη εύφλεκτη ύλη για ενδεχόμενη πυρκαγιά και καταστροφή και της υπέροχης αυτής έκτασης, στην οποία συνέρρεαν και συρρέουν χιλιάδες πολίτες για να απολαύσουν τη θάλασσα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.