Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Οι εργασίες για το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερασιάς

Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και αρχίζουν οι εργασίες για την ανακατασκευή του κτηρίου που θα στεγάσει το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερασιάς. Το κτίσμα, βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του παλιού Δημοτικού Νέας Κερασιάς και πρόκειται για μονόροφο κτίριο, εμβαδού περίπου 250,49 μ². Το έργο είναι προϋπολογισμού 101.285,95 ευρώ.

Οι εργασίες ανακατασκευής, υπολογίζεται να ολοκληρωθούν σε χρονικό διάστημα περίπου τεσσάρων μηνών, αφορούν στην αποξήλωση των παλιών κουφωμάτων και την αντικατάσταση τους με νέα, αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες ασφαλείας, στην αντικατάσταση των εξωτερικών ξύλινων θυρών, που βλέπουν προς τον αύλειο χώρο του σχολείου, με μεταλλικές, ενώ πόρτες θα τοποθετηθούν στις ήδη διαμορφωμένες από γυψοσανίδα εσωτερικές αίθουσες του κτιρίου. Πλήρως θα ανακατασκευασθούν οι χώροι υγιεινής, με εργασίες αποξήλωσης και ύδρευσης – αποχέτευσης, ώστε να διαμορφωθούν κατάλληλα, ώστε να επιτρέπουν και την εξυπηρέτηση ατόμων ΑμεΑ.
Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με εσωτερικούς και εξωτερικούς χρωματισμούς του κτιρίου, με τις απαραίτητες επεμβάσεις στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις (ισχυρά - ασθενή ρεύματα) στο υφιστάμενο δίκτυο της θέρμανσης και της πυρασφάλειας και με τη τοποθέτηση συστήματος αντικεραυνικής προστασίας.

1 σχόλιο:

  1. Τα παιδακια αγονιουν και περιμενουν ποτε επιτελους θα λειτουργισει το ειδικο σχολειο???? Σας παρακαλω παρα πολυ μην παιζεται με τις ψυχουλες κυριος αυτων των παιδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.