Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Πάγωσαν τα νερά τα ξημερώματα στο Θερμαϊκό

Πάγωσαν τα νερά τα ξημερώματα, στις περισσότερες περιοχές του Θερμαϊκού, καθώς η θερμοκρασία κατέβηκε αρκετά κάτω από το μηδέν, όπως έγινε και στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία σήμερα το μεσημέρι αναμένεται η μέγιστη να φτάσει τους 5 με 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ από αύριο Παρασκευή θα υπάρξει μικρή άνοδος του υδράργυρου.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη προβλέπονται για σήμερα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών η χιονόνερου και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από -6 (μείον 6) έως 7 βαθμούς κελσίου.
Το θερμόμετρο κατέβηκε τις πρωϊνές ώρες σήμερα στους -13 βαθμούς στη Βλάστη Κοζάνης, -12,00 στο Νευροκόπι Δράμας, -10,8 στην Ορεστιάδα, -9,2 στο Διδυμότειχο, -9,00 στην Ξάνθη, -8,7 στην Τριανταφυλλιά της Φλώρινας
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θερμαϊκού (ΔΕΥΑΘ), δεν αναφέρθηκε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής για σπασμένα υδρόμετρα, τα οποία παθαίνουν ζημιά σε ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.