Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων 2018 αθλήτρια του "Αίαντα"

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων 2018, που διοργανώνονται από την 1 έως τις 20 Οκτωβρίου στο Μπουένος Άιρες, θα αγωνιστεί η αθλητρια του "Αίαντα" Θερμαϊκού,  Αντωνία Σακελλαρίδου, αποτελώντας μάλιστα τη μοναδική αθλήτρια Τραμπολίνο από την Ελλάδα και μία από τις 12 σε όλο τον κόσμο, που κέρδισε το πολύτιμο εισιτήριο της συμμετοχής.


Η αθλήτρια, που είναι γέννημα-θρέμμα του Δήμου Θερμαϊκού, σήμερα, στην ηλικία των 17 ετών, πρόσθεσε άλλη μία μεγάλη επιτυχία στο ενεργγητικό της, με την πρόκρισή της στο Τραμπολίνο, ένα άθλημα ιδιαίτερο, αν και λιγότερο γνωστό στο ευρύ κοινό,  γεμίζοντας υπερηφάνεια τόσο τους γονείς και τους προπονητές της, όσο και όλους τους συντοπίτες της.
Η Αντωνία Σακελλαρίδου ξεκίνησε, από την ηλικία των 5 ετών, να γυμνάζεται αρχικά και να προπονείται εντατικά στην πορεία, στο αγωνιστικό τμήμα του Τραμπολίνο του Γυμναστικού Ομίλου «ΑΙΑΣ» Θερμαϊκού, στο οποίο άθλημα ο Όμιλος κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή της απέδωσαν καρπούς, οδηγώντας την σε μια σειρά διακρίσεων και συγκεκριμένα την 3 η θέση στο ομαδικό στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, την 12 η θέση στο ατομικό και την 11 η στους Παγκόσμιους αγώνες Τραμπολίνο.
Με το βλέμμα στραμμένο στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020, η αθλήτρια αναχωρεί τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 για το Μπουένος Άιρες, μαζί με όλη την Ελληνική αποστολή και τα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.