Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Η "Συμπολιτεία Θερμαϊκού" συζητάει για τα προβλήματα του Δήμου Θερμαϊκού

Η δημοτική παράταξη "Συμπολιτεία Θερμαϊκού", που τέσσερα χρόνια τώρα κράτησε μια σθεναρά συνεπή στάση στο Δημοτικό Συμβούλιο Θερμαϊκού, διεκδικώντας τη βελτίωση της παρεχόμενης ποιότητας υπηρεσιών και την ουσιαστική ανάπτυξη του Δήμου μας, οργανώνει συνάντηση-συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους της, την προσεχή Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 6:30 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού (Ν.Επιβάτες) για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους συνδημότες μας αλλά και τα μικρά ζητήματα που δυσκολεύουν τη ζωή τους.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση της δημοτικής παράταξης:
"Έλα κι εσύ, στη συνάντηση αυτή της Τετάρτης, στη διευρυμένη συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου της "Συμπολιτείας", εν όψει και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, για να καταθέσεις τις απόψεις, τις σκέψεις και τις προτάσεις σου, προκειμένου να γίνει καλύτερος ο Δήμος Θερμαϊκού. Με φθηνότερα δημοτικά τέλη, σωστή καθαριότητα, ποιοτική ύδρευση, ουσιαστική και επ΄ωφελεία των συνδημοτών μας ανάπτυξη και την επίλυση όλων των άλλων που ταλανίζουν τους κατοίκους του Δήμου μας. Μιάς περιοχής η οποία, ενώ θα μπορούσε να είναι παράδεισος για τους κατοίκους της, κατάντησε ουραγός των εξελίξεων, λόγω και της λαθεμένης πολιτικής την οποία ακολούθησαν όλες οι διοικήσεις, η σημερινή και οι προηγούμενες, του δήμου Θερμαϊκού", καταλήγει το κάλεσμα. 
Την πρόσκληση υπογράφουν οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της "Συμπολιτείας Θερμαϊκού" Σπύρος Κουζινόπουλος, Θοδωρής Τζίνας και Γιάννης Τσακμάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.