Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Κάποια παπαγαλάκια που βλέπουν όνειρα για.. "πρώην Συμπολιτεία"

Την ημέρα που η  "Συμπολιτεία Θερμαϊκού" ανακοίνωνε τη διοργάνωση ανοιχτής συζήτησης με τους δημότες για τα προβλήματα του δήμου Θερμαϊκού, τις προοπτικές ανάπτυξής του και την πορεία προς τις δημοτικές εκλογές, κάποια παπαγαλάκια, σε διατεταγμένη όπως φαίνεται υπηρεσία, εμφανίστηκαν προβοκατόρικα να ομιλούν για ... "πρώην Συμπολιτεία" και προκλητικά να κάνουν λόγο για δήθεν "αποχώρηση πολλών στελεχών".

Μάλλον όλοι αυτοί φαίνεται ότι μπέρδεψαν τη δημοτική μας παράταξη με τις αποχωρήσεις δημοτικών συμβούλων, στελεχών του δήμου που καταγγέλουν κακοδιοίκηση, ακόμη και αντιδημάρχων από την παράταξη την οποία εσχάτως ανέλαβαν εργολαβικά να σιγοντάρουν με τον πιο κραυγαλέο τρόπο.
Αν και βρισκόμαστε στο τέλος του καλοκαιριού, ορισμένα λιβανιστήρια των αποτυχημένων στη συνείδηση των κατοίκων του Θερμαϊκού, παρατάξεων Μαυρομάτη και Τσαμασλή συνεχίζουν όπως φαίνεται να βλέπουν "όνειρα θερινής νυχτός".  
Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι μπορούν να συνεχίσουν να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια. Δεδομένου ότι η "Συμπολιτεία Θερμαϊκού", η συνεπέστερη σήμερα δημοτική παράταξη που εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έπαψε να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των συνδημοτών μας, "ούτε διαλύεται, ούτε τεμαχίζεται, ούτε χαρίζεται, ούτε κληρονομείται", για να θυμηθούμε και την ιστορική φράση ενός πολιτικού ηγέτη. 
Με την ευκαιρία, καλούμε όλους αυτούς τους ονειροπαρμένους να έρθουν αυτή την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 6:30 μμ, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ΘερμαΪκού για να διαπιστώσουν πόσο "πρώην" είναι η δημοτική μας παράταξη "Συμπολιτεία Θερμαϊκού" στο διάλογο που κάνει με την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.