Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Τουρνουά φιλίας για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΝΕ

Τα 90 του χρόνια κλείνει ο Παναθλητικός Αναμορφωτικός Όμιλος Νέων Επιβατών (ΠΑΟΝΕ) και τα γιορτάζει με τη διεξαγωγή ενός Τουρνουά Φιλίας, που διοργανώνεται για να τιμηθεί η συνολική προσφορά του Συλλόγου στον αθλητικό χώρο. Ενός Συλλόγου, στόχος του οποίου και προτεραιότητα υπήρξε, από την αρχή της ίδρυσής του, η κοινωνικοποίηση των αθλητών μέσα από το ποδόσφαιρο, η διασκέδαση και η εκμάθηση του αθλήματος, μέσα από διαδικασίες εκπαίδευσης που ευνοούν την πολύπλευρη ανάπτυξη και εξέλιξη.

Η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού, τη φανέλα της οποίας έχουν φορέσει πολλοί καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές, ιδρύθηκε το 1928. Έχει συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, που διοργανώνεται από Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και μετράει συμμετοχές, από το 1953 κ έπειτα, στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ).

Η εκδήλωση έχει προγραμματισθεί για τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, στις 16.30, στο Γήπεδο Ν. Επιβατών (ΠΑΟΝΕ) και σε αυτήν συμμετέχουν τρεις ομάδες, διαγωνιζόμενες σε κλίμα ευγενούς άμιλλας :

  • Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
  • Οι Βετεράνοι Δήμου Θερμαϊκού
  • Η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης


Στο πλαίσιό της τιμητικές διακρίσεις θα προσφερθούν στους : Άγγελο Αναστασιάδη, Αλέξη Ρούφτη, Γρηγόρη Κάκαλη, Ντίνο Κρυσταλλίδη και Χουρμούζιο Φέσσα, για την αξιόλογη και πολυετή συνεισφορά τους στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό εν γένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.