Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Γιάννης Αλεξανδρής: "Θα είμαι και πάλι παρόν" !

 «Θα είμαι και πάλι παρόν στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όπως είμαι παρόν στα προβλήματα του τόπου», δήλωσε με έμφαση ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Τσουνάμι». Στέλνοντας παράλληλα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και απαντώντας έμμεσα στις θεωρίες του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ο οποίος πρότεινε την μετατροπή του δήμου σε …ανώνυμη εταιρία.
"Άφησα ένα επάγγελμα, άφησα ένα πτυχίο για να μετέχω στα δημοτικά. Δεν μετανοιώνω. Αγωνίζομαι. Πιστεύω ότι σε αυτή την εποχή, μόνο κουτσομπολίστικο μπορεί να είναι το εάν θα κατέβει κανείς στις δημοτικές εκλογές. Πιστεύω ότι αυτοί που ασχολούνται το κάνουν για προβολή. Και νομίζω ότι κανέναν μα κανέναν δημότη δεν τον ενδιαφέρει εάν θα κατέβει ο Αλεξανδρής, ο άλφα ή βήτα στις εκλογές. Εγώ λέω ότι είμαι παρόν στα προβλήματα του τόπου, για τα προβλήματα με κάλεσε ο κόσμος και όταν θα ρθει η εποχή, γιατί είναι πολύ νωρίς δύο χρόνια πριν τις δημοτικές εκλογές να ασχολούμαστε, τότε θα ασχοληθώ. Και συμβουλεύω τους απανταχού πιθανούς αντιπάλους να ασχοληθούν το τελευταίο εξάμηνο και να ασχοληθούν με τα προβλήματα του δήμου, κάτι που κάνω εγώ», τόνισε ο δήμαρχος Θερμαϊκού.
Ο κ. Αλεξανδρής επισημαίνοντας ότι θα πρέπει «να είναι κριτές σωστοί αυτοί που είναι γνώστες», υπογράμμισε για τα περί «ανώνυμης εταιρίας:
«Ανώνυμες εταιρίες θα μπορούσαν να γίνουν μέχρι τέλους του 2010. Θέλω να κάνω ένα ερώτημα: Που ήταν οι πρώην διοικήσεις των τριών πρώην δήμων, είτε της συμπολιτεύσεως είτε της αντιπολιτεύσεως να κάνουν διαδικασίες για ανώνυμες εταιρίες; Εκτός εάν θέλουμε να καταστρατηγήσουμε το Σύνταγμα και να πούμε ότι θα κάνουμε ανώνυμες εταιρίες. Επομένως θα πρέπει πρώτα να ξέρουμε πως γίνονται οι ανώνυμες εταιρίες και μετά να διατυπώνουμε τέτοιες προτάσεις. Μετά, πρέπει να πούμε και το εξής: Γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι αν σε δύο χρόνια δεν έχει η Α.Ε. θετικό πρόσημο τότε πρέπει να κλείσει; Δηλαδή τι θα γνόταν στην περίπτωση που ο δήμος λειτουργούσε σαν Α.Ε.; Θα έκλεινε; Δηλαδή να ανοίξουμε για να κλείσουμε;»  
Ο δήμαρχος Θερμαϊκού στην ίδια συνέντευξη, αναφέρθηκε εκτενώς στην οικονομική κατάσταση του δ μου, τα προβλήματα που υπάρχουν και τις ενέργειες που γίνονται από πλευράς της Διοίκησης για την επίλυσή τους. Επίσης , αναφέρθηκε στο θέμα της αποχέτευσης της Επανομής, τα κάμπινγκ Αγίας Τριάδας και Επανομής, για την καταλληλότητα του νερού, για την θέρμανση των σχολείων και την μεταφορά των μαθητών, καθώς και για άλλα προβλήματα που χρήζουν επίλυσης.
Τέλος ο κ. Αλεξανδρής απηύθυνε  σύσταση στους ανθρώπους που διοικούν να σηκώσουν τα μανίκια και να εργαστούν περισσότερο για το καλό του τόπου, αφήνοντας  τα μελλοντικά πολιτικά και προσωπικά τους σχέδια στην άκρη.

2 σχόλια:

  1. μονο να προσεξουν να μην ιδρωσουν και πιαστουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ανθρωπος ειναι τραγικος και δυστηχως αρχιζει να γινεται και επικινδυνος εχοντας τεραστια αγνοια της ανικανοτητας του και της ζημιας που εχει κανει στον τοπο μας επι δημαρχιας του,ας τον χαιρονται οι ψηφοφοροι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.