Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

H Έφη Ζαριφέ νέα πρόεδρος του Δ.Σ. Θερμαϊκού


Η έμπειρη περί την αυτοδιοίκηση κυρία Έφη Ζαριφέ, εκλέχθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού το μεσημέρι της Κυριακής ως η νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, στη θέση του παραιτηθέντος και ανεξαρτητοποιηθέντος από την παράταξη Αλεξανδρή πρώην προέδρου Κ.Στεφανίδη.

Στη μυστική ψηφοφορία που διεξήχθη, από τους 31 παρόντες δημοτικούς συμβούλους, υπέρ της κ.Έφης Ζαριφέ, ψήφισαν 19 σύμβουλοι ενώ οι υπόλοιποι 12 ψήφισαν λευκό.
Η έκτακτη αυτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την εκλογή προέδρου ήταν θυελλώδης μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα βαρύ, καθώς σε πλήρη επιβεβαίωση όσων πρόσφατα επισημάναμε, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα συνοχής στην πλειοψηφούσα παράταξη «Θερμαϊκός για όλους» του δημάρχου κ. Γιάννη Αλεξανδρή.
Από τις πιο δύσκολες η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ Θερμαϊκού
Την ήδη άσχημη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες, μετά την παραίτηση Στεφανίδη και τις άστοχες δηλώσεις του για το Κέντρο Υγείας της Νέας Μηχανιώνας, ήρθε να επιβαρύνει και η παραίτηση την οποία υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ.Ηρακλής Ντόκας, κατηγορώντας τη διοίκηση για αδράνεια και μη επίλυση προβλημάτων της Επανομής.
Εκτενές ρεπορτάζ για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα δημοσιεύσουμε σε νεότερη ανάρτησή μας.
Πάντως, αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής θεωρούν βέβαιο ότι η νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, με την πολύτιμη μέχρι τώρα πείρα της στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα μπορέσει να λειτουργήσει, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν,  πιο ενωτικά και περισσότερο συσπειρωτικά, ούτως ώστε να εργαστούν για το καλό του τόπου όλες οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου και να παραχθεί και έργο.
Όπως είπε μιλώντας στο «Φάρο του Θερμαϊκού» μετά την εκλογή της η νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού κ. Έφη Ζαριφέ:
«Είναι μεγάλη τιμή που αναλαμβάνω αυτή τη θέση της προέδρου, είμαι πραγματικά λυπημένη που αποχωρεί ο κ. Στεφανίδης. Θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν να είμαι πιο δίκαιη στο μοίρασμα του χρόνου, να διεκπεραιώσω τα καθήκοντά μου όσο γίνεται πιο σωστά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Είναι μία προσωρινή θέση, ένα χέρι βοήθειας για να ανασάνει η διοίκηση»   

4 σχόλια:

  1. αφου ανελαβε η εμπειρη με τα αυτοδιοικητικα κυριε κουζινοπουλε τοτε ας κοιμουνται ησυχοι οι κατοικοι του θερμαικου.ουριος ανεμος απο εδω και μπρος θα φυσαει και το καραβι του δημου δεν θα βουλιαξει με τους αξιους καπεταναιους του οπως λεει ο κ.κουτουκας απλως θα παει ποιο συντομα πανω στα...... βραχια .φτανει πια μην ασχολεισε αυτη η διοικηση πνεει τα λησθια ,δεν αξιζει αλλο να τους σπρωχνεις μπορουν και μονοι τους να τα κανουν μπαχαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν τραβουσες και συ κανα .....κουπι, ισως δε βουλιαζε...!
      μαθαμε να απεχουμε ασκοντας μονο κριτικη .Γιατι σιγουρο ειναι οτι το αποτσιγαρο σου το πετας στη αμμουδια μαζι με το πλαστικο μπουκαλι που πινεις νερο, τα σκουπιδια σου τα βγαζεις αν και ξερεις οτι δε θα περασει η σκουπιδιαρα,στην ανακυκλωση πετας απλυτο το κουτι απ τις παστες σαρδελλες, πλενεις αβερτα το μπαλκονι σου με το λαστιχο ποτιζοντας την ασφαλτο και διωχνοντας τα σκουπιδια στο γειτονα σου που μενει παρακατω,με τη τζιπαρα σου πας για καφε και την αραζεις στο πεζοδρομιο μπροστα στο μαγαζι,με τη τζιπαρα σου πας το παιδι στο σχολειο(λες και σενα ο μπαμπας σου ετσι σε πηγαινε!),του δινεις ολα τα απαραιτητα,όπως κινητο και νεας τεχνολγιας laptop,του μαθαινεις σιγουρα αγγλικα,γαλλικα , γερμανικα ,καρατε ,ποδοσφαιρο και οχι ιστορια,λογοτεχνια, παιγχνιδια,αγαπη και σεβασμο για τη φυση και τα φιλαρακια του(και οχι ανταγωνιστικοτητα). Και δεν εισαι μονο εσυ... ετσι ειμαστε ολοι και οι ...αιρετοι!Συνηθισμενοι στη πλασματικη ευημερια και μακρια απ οτι πραγματι χρειαζομαστε!

      Διαγραφή
  2. αληθεια ,πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον εκανες σκονη, μπραβο μεγαλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (για να μιλησουμε στη γλωσσα σου , του εμπεριστατωμένου και τεκμηριωμενου λογου.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.