Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους πολίτες στην Περαία-Επανομή

Σύντομα, αναμένεται να υπάρξει και 2η δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους πολίτες του δήμου Θερμαϊκού, μετά την ολοκλήρωση της 1ης φάσης, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα σημεία "Βοήθεια στο Σπίτι" στην Περαία και στην Επανομή, όπου διανεμήθηκαν 724 τεμάχια του μισού κιλού κασέρι και 641 τεμάχια του μισού κιλού γραβιέρα Κρήτης (ΠΟΠ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Θερμαϊκού, υποβλήθηκαν 524 αιτήσεις και οι 360 δικαιούχοι εγκρίθηκαν με βάση τα κριτήρια επιλογής του ΦΕΚ 414 τεύχος β΄ 22-2-2013, ενώ η τελική έγκριση δόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ).

Οι ποσότητες, που διανεμήθηκαν στους δικαιούχους, ορίστηκαν από τους παραπάνω φορείς με βάση τα προστατευόμενα τους μέλη έπειτα από δημόσια πρόσκληση, που έλαβε χώρα την 21-5-2013, με ανάρτηση αφισών σε κεντρικά σημεία του Δήμου μας, όπως το Δημαρχιακό κτίριο κλπ, αλλά και με ανάρτηση της ίδιας αφίσας στην αρχική σελίδα του διαδικτυακού τόπου του Δήμου.  Σημειώνεται πως η διανομή θα γίνει στους ίδιους δικαιούχους, αλλά με διαφορετικά είδη τροφίμων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.