Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ξαναρχίζουν επιτέλους τα δημοτικά γυμναστήρια Θερμαϊκού

Ξαναρχίζουν επιτέλους να επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου τα δημοτικά γυμναστήρια του δήμου Θερμαϊκού, καθώς το τμήμα αθλητισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, μετά την έγκριση από το υπουργείο της πρόσληψης γυμναστών, κάνει έναρξη των «Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους 2013-2014».

Τα δημοτικά γυμναστήρια του δήμου Θερμαϊκού, είχαν κλείσει τον περασμένο Ιούνιο, λόγω της θερινής περιόδου αλλά και λόγω της λήξης των συμβάσεων των γυμναστών και χρειάστηκε να περάσουν 4,5 μήνες μέχρι το αρμόδιο υπουργείο δώσει τη σχετική έγκριση προσλήψεων.
Κορίτσια και αγόρια, γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από είκοσι πέντε διαφορετικά τμήματα εκγύμνασης & ψυχαγωγίας. Θα πραγματοποιούνται πάνω από 200 ώρες άθλησης την εβδομάδα σε όλο τον δήμο.
Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα των τμημάτων μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι αν επικοινωνήσουν με το ΔΗΠΠΑΚΥΘ στα τηλέφωνα 2392076011 & 2392076040, αν επισκεφτπύν το γραφείο του, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Περαίας στο τέρμα της οδού Κύπρου στην Άνω Περαία ή τέλος ηλεκτρονικά στο www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr , www.thermaikos.gr , www.facebook.com/groups  

Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ κ. Παναγιώτης Τροκάνας «σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη ομάδα μας να γυμνάσουμε σώμα και πνεύμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.