Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Το νέο παλλαϊκό συλλαλητήριο σήμερα στο Λευκό Πύργο

Δημότες του Θερμαϊκού με το ευρηματικό πανό, στο συλλαλητήριο της περασμένης Τετάρτης στο Λευκό Πύργο
Μαζική, προβλέπεται ότι θα είναι η συμμετοχή και στο σημερινό παλλαϊκό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στις 4 το απόγευμα στο Λευκό Πύργο, προκειμένου οι κάτοικοι όλων των περιοχών της Θεσσαλονίκης, όπως και όλοι οι Έλληνες, να στείλουν μήνυμα στήριξης στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα, στη σκληρή «μάχη» που θα δώσει τη Δευτέρα στο Eurogroup.
 
Συμμετέχοντας ενεργά στο νέο συλλαλητήριο του Λευκού Πύργου, η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού, βάζει πούλμαν που θα ξεκινήσεις στις 3.30 μμ σήμερα Κυριακή από την Περαία, απέναντι από το δημαρχείο Θερμαϊκού.

Η συμμετοχή όλων  στην παλλαϊκή αυτή κινητοποίηση είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι ΕΕ και ΕΚΤ προσπαθούν να στριμώξουν την ελληνική κυβέρνηση με μαφιόζικους εκβιασμούς για διακοπή ρευστότητας! Θέλουν να πετύχουν ένα νέο μνημόνιο με άλλο όνομα, να συνεχίσουν τη λιτότητα που έχει φέρει στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, να μας αναγκάσουν να πληρώσουμε ένα χρέος που δεν δημιουργήσαμε!

Τους απαντάμε:
- ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί! Να τα πάρετε από τους τραπεζίτες που δημιούργησαν το χρέος!
- ΔΕΝ εκβιαζόμαστε! Η επιβίωσή μας και η αξιοπρέπειά μας είναι πάνω από τα κέρδη σας!
- ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Δεν χρειαζόμαστε τρόικες και μνημόνια! Κανένας συμβιβασμός με όσους πέρασαν τη θηλιά στο λαιμό του ελληνικού λαού!
Όσοι πήραν την πρωτοβουλία για την οργάνωση του συγκεκριμένου συλλαλητηρίου, ξεκαθαρίζουν ότι:

Συνειδητά δεν αποτελεί κάλεσμα «στήριξης της κυβέρνησης».
Θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε όλοι και όλες εκεί, ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε ή όχι με τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Γι'αυτό και προτάξαμε το σύνθημα 
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
Καλούμε και την ελληνική κυβέρνηση να μην κάνει πίσω στους εκβιασμούς, να μη δεχτεί ούτε ένα μέτρο λιτότητας στο όνομα ενός ληστρικού, άδικου χρέους για το οποίο δεν ευθύνεται ο λαός. Προτάσσουμε τις ανάγκες των εργαζόμενων και των ανέργων, το δικαίωμα του λαού στη ζωή και την αξιοπρέπεια, την ανάγκη για άμεση ανακούφιση ενός κόσμου που εδώ και πέντε χρόνια συνεχώς εξαθλιώνεται. Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να χωράμε όλες και όλοι, όποια κι αν είναι η γνώμη μας για την κυβέρνηση! Η κυβέρνηση οφείλει να ταχθεί με την πλευρά του λαού και όχι το αντίθετο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.