Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Αναπνευστική Φυσικοθεραπεία δωρεάν στην Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ν.Μηχανιώνας στο πλαίσιο της προώθησης του προγράμματος Αναπνευστική Φυσικοθεραπεία, θα διαθέσει τους χώρους της για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου προγράμματος, που στόχο έχει την παροχή φροντίδας στον πληθυσμό εκπαιδεύοντάς τον στη σωστή λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος και στην ευλυγισία των αρθρώσεων.
Το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε με επιτυχία για δύο χρόνια στη Μηχανιώνα, υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης φυσικοθεραπεύτριας κας Πολυξένης Τσοπάνογλου, μεταφέρεται τώρα στην Περαία, στο στέκι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας (Ησιόδου2 & Ξενίου Διός).

Το πρόγραμμα είναι ομαδικό, θα περιλαμβάνει γκρουπ των 6 έως 8 ατόμων και θα εκτελείται σε στρώματα. Θα διεξάγονται δύο συνεδρίες την εβδομάδα κατά τις πρωινές ώρες και ως τη συμπλήρωση 10 συνεδριών. Οι μέρες και οι ώρες του προγράμματος θα ανακοινωθούν μετά τη συμπλήρωση των δηλώσεων των ενδιαφερομένων.
Το πρόγραμμα αντενδείκνυται σε πρόσφατα χειρουργημένους ασθενείς.
Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται μετά από δωρεά των στρωμάτων από την οικογένεια Αστρεινίδη εις μνήμην Γεωργίου Αστρεινίδη.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6976750004 από 9 - 12 το πρωί  Δευτέρα και Τετάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.