Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Διανομή τροφίμων για άπορους σήμερα στο δήμο Θέρμης

Πραγματοποιείται σήμερα από ώρα 8:00 έως 14:00 η πρώτη διανομή με είδη παντοπωλείου, κοτόπουλα και φρούτα, για τους πολίτες, των οποίων έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα επισίτισης του δήμου Θέρμης. Η διανομή θα γίνει στην Οικονομική Υπηρεσία του δήμου Θέρμης (δρόμος για Τριάδι).

Ο δήμος Θέρμης πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη δράση στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)".
Οι δικαιούχοι, κατά την προσέλευση, είναι απαραίτητο να προσκομίσουν, το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριο, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ και εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν θα παραλάβει ο αιτών αυτοπροσώπως.
Παράλληλα για τους παραπάνω εγκριθέντες του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί και διανομή φρούτων (πορτοκαλιών και ακτινιδίων), στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Επισημαίνεται, ότι δεν μπορούν να ωφεληθούν στη συγκεκριμένη διανομή, όσοι αιτούντες, έχουν υποβάλλει ένσταση, επειδή εκκρεμεί η έκδοση των αποτελεσμάτων και η οριστικοποίηση των πινάκων των ωφελουμένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.