Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ανοχύρωτη πόλη η Θεσσαλονίκη που παραμένει δέκα ημέρες τώρα χωρίς αστικές συγκοινωνίες

Ανοχύρωτη πόλη η Θεσσαλονίκη που παραμένει για δέκατη συνεχόμενη ημέρα χωρίς αστικές συγκοινωνίες, με συνέπεια την καταταλαιπώρηση των πολιτών, κυρίως των εργαζόμενων, των μαθητών, των φοιτητών, των ηλικιωμένων και των αρρώστων.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, που συνεχίζουν και σήμερα την επίσχεση εργασίας, στις 10.30 πρόκειται να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του οργανισμού στη Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας δεδουλευμένα τριών μηνών, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.
Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο και όπως επισήμανε ο κ. Τσερμενίδης δεν προτίθενται να κάνουν πίσω και να πιάσουν «τιμόνι» εάν δεν πληρωθούν.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο ίδιος επισήμανε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, ενώ ο κ. Τσερμενίδης δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου του οργανισμού, Χρήστου Στεφανίδη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον επαναϋπολογισμό των δαπανών και της μισθοδοσίας των εργαζομένων και των μετόχων στον ΟΑΣΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.