Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Έργα και ημέρες Μαυρογιαλούρων στα Σέρρας

Ντροπιαστική χρησιμοποίηση και του "Πανσερραϊκού" στην προσπάθεια στήριξης του υπόλογου για το έγκλημα των Tεμπών Κ.Καραμανλή

Με νωπό τον πόνο για τον χαμό 57 ανθρώπων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις στην κοινωνία των Σερρών, και όιχ μόνο, η στήριξη στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Κώστα Αχ. Καραμανλή, πρώην υπουργό Μεταφορών που παρέχει προεκλογικά ο πρόεδρος του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού Τάσος Παναγιώτου.

Μέσω υμνητικού βίντεο για έργα που έγιναν στον τόπο και για αθλητικά στάδια, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού καλεί τους πάντες και τους φιλάθλους, να ψηφίσουν Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον οποίο ενέταξε η ΝΔ στα ψηφοδέλτιά της, μετά την παραίτησή του από υπουργός λόγω της εμπλοκής του εκ των αρμοδιοτήτων του και των ευθυνών του για την υποβάθμιση και τις ελλείψεις του σιδηροδρομικού δικτύου.

Με αναφορά σε «μαυρογιαλούρους» και με βαριά τη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών, η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ στις Σέρρες καταγγέλλει πολιτικά τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού για την στήριξη του Κώστα Αχ. Καραμανλή και της ΝΔ , με προεκλογικό μήνυμα σαν… διαφημιστικό προώθησης ψήφου. Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει « ντροπή για το λαό μας και για την ιστορία του αθλητικού αυτού σωματείου», μια τέτοια προεκλογική παρέμβαση.

Στην ανακοίνωσή του η Τ. Ε. του ΚΚΕ Σερρών αναφέρει τα εξής:

«Ο Σερραίος λαός, οι φίλοι του Πανσερραϊκού μόνο οργή μπορεί να νιωσουν για την παρεμβαση του προέδρου του Πανσερραϊκού, προεκλογικά για να στηρίξει τον Καραμανλή.

Είναι ντροπή για το λαό μας και για την ιστορία του αθλητικού αυτού σωματείου, μια τέτοια προεκλογικη παρέμβαση. Διασύρεται και ο ίδιος ο πρόεδρος, και ο Καραμανλής που τον έβαλε.

Συγχαρητήρια για το ήθος σας, με τα λεφτά του λαού μας, των φορολογουμένων, κάνετε διαφήμιση λες και είναι δικά σας τα έργα, είναι “προσωπικα”».

Αλλά αυτοί είστε! Μαυρογιαλουροι…».


Και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

«Αλήθεια ποσό κοστίζουν 57 ψυχές στα Σέρρας; Ποσό κοστίζει η εξαγορά συνειδήσεων, οι εκβιασμοί, τα λαδώματα, τα ρουσφέτια; Φθάσατε σε σημείο να χρησιμοποιήσετε ακόμη και την ομάδα του νομού μας, τον Πανσερραϊκό για την προπαγάνδιση του Καραμανλή! Πόσος ξεπεσμός πια;» διερωτάται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών σε ανακοίνωσή της για να προσθέσει τα εξής:

«Αλλά ας μιλήσουμε και για την ταμπακέρα, για τα μεγάλα έργα Καραμανλή στο νομό.

  • -Ο νομός Σερρών που έβγαζε κάποτε 8 βουλευτές και τώρα με το ζόρι 5 και στις επόμενες 4!
  • -Ο νομός Σερρών από τους τελευταίους στην ανάπτυξη.
  • -Ο νομός Σερρών με πληθυσμιακή μείωση 30% την τελευταία δεκαετία.
  • -Ο νομός Σερρών με τα κλειστά εργοστάσια της ΕΒΖ, των ορυζόμυλων, των εργοστασίων τομάτας κλπ.
  • -Ο νομός Σερρών της νέας μετανάστευσης.
  • -Το δημοτικό γήπεδο Σερρών που η ομάδα ανεβαίνει στη Super League και δεν ξέρει αν θα παίξει εκεί λόγω μη έργων.
  • -Ο νομός Σερρών με μια από τις καλύτερες ομάδες κολύμβησης, συγχρονισμένης και πόλο χωρίς 50άρα πισίνα!
  • -Ο νόμος Σερρών με κλειστό γυμναστήριο που δεν χωράνε ούτε 700 θεατές».

«Ντράπηκε και η ντροπή μαζί σας. Αιδώς Αργείοι» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.