Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που εκλέγονται με τη "Συμπολιτεία"


Τρεις δημοτικούς συμβούλους και έξι τοπικούς συμβούλους εκλέγει μετά τα οριστικά αποτελέσματα των εκλογών της 18ης Μαίου στο δήμο Θερμαϊκού, ο συνδυασμός της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού».  Χωρίς σταυρούς εκλέγεται στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας», Σπύρος Κουζινόπουλος, καθώς επίσης ο πρώτος σε σταυρούς από τη δημοτική ενότητα Επανομής, Θοδωρής Τζίνας με 707 σταυρούς και ο Γιάννης Τσακμάκας από τη Μηχανιώνα με 554 σταυρούς.

Πρώτοι επιλαχόντες για το δημοτικό συμβούλιο, είναι από την εκλογική περιφέρεια Θερμαϊκού ο Παναγιώτης Ερμείδης  με 505 σταυρούς, ο Παναγιώτης Μήλιος με 314 σταυρούς και η Έφη Ανθουλάκη με 277 σταυρούς. Από την εκλογική περιφέρεια Επανομής ο Θοδωρής Ζδούκος με 700 σταυρούς, ο Παναγιώτης Κίρκος με 665 σταυρούς και ο Γιώργος Κανούλας με 585 σταυρούς. Και από την εκλογική περιφέρεια Μηχανιώνας ο Παναγιώτης Χατζηπαναγιώτης με 408 σταυρούς και η Άννυ Καραμιχαήλ με 318 σταυρούς.

Στα τοπικά συμβούλια
Στα τοπικά συμβούλια, εκλέγονται από τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» οι ακόλουθοι:
-Περαίας: Χρυσούλια Λιάπη με 172 σταυρούς και Θανάσης Τσόκας επίσης με 172 σταυρούς
-Νέας Μηχανιώνας: Τούλα Πορίδου με 332 σταυρούς.
-Επανομής: Αντώνης Παρταλιός με 381 σταυρούς
-Νέων Επιβατών: Αγησίλαος Μήλιος με 121 σταυρούς
-Αγίας Τριάδας: Βασίλης Σίσκος με 55 σταυρούς
Δεν εκλέγει η «Συμπολιτεία» τοπικούς συμβούλους στο Μεσημέρι, το Αγγελοχώρι και την Κερασιά.


Πρώτοι επιλαχόντες είναι για το τοπικό συμβούλιο της Νέας Μηχανιώνας ο Μανώλης Μαργαρίτης με 264 σταυρούς, για το τοπικό της Επανομής η Παναγιώτα Τέλλου με 364 σταυρούς, για το τοπικό της Περαίας η Αλεξάνδρα Πανδίρη με 166 σταυρούς και Γιούλη Σαπλαούρα με 145 σταυρούς, για το τοπικό των Νέων Επιβατών η Κασσιανή Βαχαρέλη με 73 σταυρούς και για το τοπικό της Αγίας Τριάδας ο Χρήστος Φιλίππου με 51 σταυρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.