Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ρένα Δούρου: "Δίνουμε τη μάχη με τα συμφέροντα"

Μεγάλη νικήτρια του πιο δυνατού εκλογικού ντέρμπι, αναδείχθηκε τελικά η Ρένα Δούρου, που κερδίζει την Περιφέρεια Αττικής. Με ενσωματωμένο το 97,07% των εκλογικών τμημάτων, ο συνδυασμός της Ρένας Δούρου συγκεντρώνει το 50,89% των ψήφων, έναντι του 49,11% του Γιάννη Σγουρού.

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας, η Ρένα Δούρου από το εκλογικό της κέντρο στα Προπύλαια, δήλωσε πως «από τη Δευτέρα αρχίζει ο πόλεμος με τα συμφέροντα».
«Δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα και η πλειονότητα των συμπολιτών μας το κατανόησε. Δώσαμε έναν αγώνα με ήθος, διαφορετικά, κόντρα στα συμφέροντα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Εμείς με τους πολίτες, για του πολίτες, από τους πολίτες δίνουμε τα εχέγγυα ότι στην Περιφέρεια δεν θα υπάρχουν δήμαρχοι πρώτης και δεύτερης κατηγορίας ούτε πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας».
Θέλουμε να φτιάξουμε την Ελλάδα με αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια και ανθρωπιά, είπε, συμπληρώνοντας ότι «θα πορευτούμε όλοι μαζί, αύριο ξημερώνει μια σπουδαία μέρα».
Λίγο αργότερα, και ο Γιάννης Σγουρός παραδέχθηκε την ήττα του, δηλώνοντας πως «η μάχη οριακά δεν δικαιώθηκε» και έδωσε τα συγχαρητήριά του στον συνδυασμό της κ. Δούρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.