Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Σαββατοκύριακο "Ανοιχτές Πόρτες" στο Κτήμα Γεροβασιλείου

Την ευκαιρία να επισκεφθούν το Κτήμα-Γεροβασιλείου ή περισσότερα οινοποιεία, να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις τους να δοκιμάσουν κρασιά, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις, αλλά και να κερδίσουν δώρα, έχουν οι φίλοι του κρασιού αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, οι οινοπαραγωγοί-μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» που ανήκουν στο οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις! Η είσοδος είναι δωρεάν.
Οι «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιούνται φέτος για 11η συνεχή χρονιά στα οινοποιεία-μέλη των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» έχοντας καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια και στους υπόλοιπους «Δρόμους του Κρασιού» της Ελλάδας!
Στόχος της εκδήλωσης είναι το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί σε εορταστικό κλίμα που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του.
Οι φίλοι του κρασιού αντίστοιχα, περιμένουν το γεγονός και προγραμματίζουν για το σαββατοκύριακο της εκδήλωσης την επίσκεψή τους σε ένα ή περισσότερα οινοποιεία, ακολουθώντας τις 8 διαφορετικές οινικές διαδρομές.
Στα οινοποιεία πραγματοποιούνται εκδηλώσεις όπως ειδικές ξεναγήσεις, κάθετες γευστικές δοκιμές, εικαστικές εκθέσεις και δρώμενα, μουσικές παραστάσεις, ειδικό πρόγραμμα για τους μικρούς φίλους και πολλά ακόμη.

Οι επισκέπτες των οινοποιείων, θα μπορούν να αγοράσουν κρασιά σε ειδικές τιμές αλλά και να συμμετέχουν σε κλήρωση δώρων, εφόσον συμπληρώσουν το σχετική δελτίο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.