Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Εκλέγεται ο Θ.Ζδούκος στη θέση του Θ.Τζίνα από τη "Συμπολιτεία"

Ο γιατρός Θοδωρής Ζδούκος, εκλέγεται τελικά ως ο τρίτος  δημοτικός σύμβουλος στη Συμπολιτεία Θερμαϊκού, καταλαμβάνοντας την έδρα που αντιστοιχούσε στην Επανομή, στη θέση του βιολόγου Θοδωρή Τζίνα, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που έδωσε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, κι αφού τελείωσε επιτέλους μια εκκρεμότητα που διαρκούσε εδώ και 10 ημέρες.

Με βάση τα αποτελέσματα αυτά, και ύστερα από την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης, ο Θοδωρής Ζδούκος λαμβάνει δύο ψήφους περισσότερους του Θ.Τζίνα κι έτσι καταλαμβάνει αυτός την Τρίτη έδρα της «Συμπολιτείας». Σημειώνουμε ότι στις άλλες δύο έδρες εκλέχθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης Σπύρος Κουζινόπουλος και ο Γιάννης Τσακμάκας από την Μηχανιώνα.

Η δεκαήμερη καθυστέρηση, οφείλονταν στον δικαστικό αντιπρόσωπο του 1164 εκλογικού τμήματος Περαίας, ο οποίος άργησε να παραδώσει τα αποτελέσματα των εκλογών της 18ης Μαίου, μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, με αποτέλεσμα ο σχετικός σάκκος να πάει κατευθείαν στο Πρωτοδικείο, το οποίο λόγω φόρτου εργασίας μόλις σημερα ολοκλήρωσε την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.