Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 3,9% έναντι της Ν.Δ.

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 3,9%, έναντι της ΝΔ, δίνει στην πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεοκλογών, η εταιρεία Singular Logic. Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να λάβει το 26,7%, η ΝΔ 22,8%, η Χρυσή Αυγή το 9,3%, η Ελιά το 8,1%, το Ποτάμι το 6,7%, το ΚΚΕ το 6% οι ΑΝΕΛ το 3,4%, ο ΛΑΟΣ 2,8%, οι Ελληνες Ευρωπαίοι Πολίτες 1,4% και η ΔΗΜΑΡ 1,3%.


Τα καλύτερα γκολ

Στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, απ΄όπου θα παρακολουθήσει την εξέλιξη των αποτελεσμάτων. 
Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε πολιτικές δηλώσεις, αρκέστηκε μόνο να επαναλάβει το σχόλιο της περασμένης Κυριακής ότι τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο. 
Ο κ. Τσίπρας αλλά και το σύνολο των ηγετικών στελεχών που βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία του κόμματος παρακολουθούν με ξεχωριστό ενδιαφέρον τη ροή των αποτελεσμάτων για την Περιφέρεια Αττικής, εκτιμώντας ότι πιθανή νίκη της Ρένας Δούρου θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.