Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Γιατί ΔΕΝ θα ψηφίσω τους δύο ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ

Κάποιες στιγμές πρέπει να αποφασίσεις στη ζωή σου. Να κάνεις κάποιες επιλογές. Να σκεφθείς με ποιόν θα πας και ποιόν θα αφήσεις. Εμείς, «κατόπιν ωρίμου σκέψεως» όπως λένε, αφού το βασανίσαμε αρκετά το πράγμα, σκεφθήκαμε δέκα λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να ψηφίσουμε Μαυρομάτη και άλλους τόσους που μας αποτρέπουν να ψηφίσουμε Τσαμασλή. Σας τους παραθέτουμε, μήπως σας βοηθήσουμε να πάρετε κι εσείς την δική σας απόφαση.

Έργα Μαυρομάτη: Τα άχρηστα ξύλινα σπιτάκια στην παραλία της
Ν.Μηχανιώνας και το Αγγελοχώρι, κόστισαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ,
ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν και σήμερα είναι σκουπιδότοπος
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ:
-Έταζε προεκλογικά ότι θα φέρει επενδύσεις και πετρέλαιο από τη Λιβύη του Καντάφι
-Ο ταμίας έκλεβε 900.000 ευρώ από το ταμείο του δήμου Μηχανιώνας επί δύο χρόνια συνέχεια και ο δήμαρχος Μαυρομάτης «αγρόν ηγόραζε».
-Όταν έφυγε από το δήμο, τον άφησε καταχρεωμένο με 8 εκατ. ευρώ
-Με το πρόστιμο των 4,5 εκατ. ευρώ που επιβλήθηκε εξ αιτίας του για τα «Τσαρδάκια» είναι δεσμευμένη και κινδυνεύει με κατάσχεση όλη η περιουσία του δήμου Θερμαϊκού.
-Ξόδεψε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για άχρηστα ή ανύπαρκτα έργα (μελέτες για υπόγειο πάρκινγκ, ξύλινα περίπτερα στην παραλία Μηχανιώνας, εγκασταστάσεις WI-FI που ποτέ δεν λειτούργησαν κ.α.)
-Χάθηκε εξ αιτίας της ανικανότητάς του από τη Μηχανιώνα το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος
-Δεν έκανε το παραμικρό για τη βελτίωση του δρόμου-Καρμανιόλα από Ν.Μηχανιώνα προς Θεσσαλονίκη, τον πιο επικίνδυνο δρόμο σε όλο το νομό
-Παρά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, δεν έκανε το παραμικρό για την μεταφορά σε άλλο σημείο των γιγαντοκεραιών κινητής τηλεφωνίας
-Έκανε το πανελλήνιο να γελάει, με την ένσταση που είχε υποβάλλει κατά του κύρους των προηγούμενων δημοτικών εκλογών, με το επιχείρημα ότι υπήρχαν «ολίγον παχουλά» και «ολίγον λευκά» ψηφοδέλτια!
-Άσκησε την τελευταία τετραετία καταστροφική αντιπολίτευση στο δήμο Θερμαϊκού σαν αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, χωρίς να παρουσιάσει ούτε μία πρόταση για τη βελτίωση του δήμου.

Προεκλογική διαφήμιση Τσαμασλή: Για το "έργο" του, μιλάει
το χωριό του, το Μεσημέρι, όπου δεν έβαλε ούτε ένα πετραδάκι
ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ:
-Αν και επί 20 χρόνια σε δημόσια αξιώματα, δεν φρόντισε να γίνει όχι σε ολόκληρο το Θερμαϊκό, αλλά ούτε καν στο χωριό του, το Μεσημέρι, το παραμικρό έργο, ούτε ένα κεραμίδι.
-Όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης δεν ψέλλισε ούτε μία λέξη γιαυτούς που οδήγησαν τη χώρα και το Δήμο μας στο σημερινό χάλι
-Σαν αντινομάρχης και αντιπεριφερειάρχης δεν έκανε το παραμικρό για το άθλιο οδικό δίκτυο της περιοχής μας, για την ύδρευση και την αποχέτευση, για την αλλαγή των καρκινογόνων αμιαντοσωλήνων ύδρευσης.
-Επί των ημερών του η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε το πολυτελές λεύκωμα Verymacedonia, όπου δεν υπάρχει ούτε μία λέξη για τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής.
-Δεν αντέδρασε και όταν η Περιφέρεια με το portal της «Go-Thes» δυσφημούσε τις ακτές του δήμου Θερμαϊκού
-Έκανε απίθανες προεκλογικές εξαγγελίες για «Αλεξάντερλαντ», «Θερμαϊκές Ριβιέρες», «Υποθαλάσσιους Υφάλους», «Ενυδρεία» και άλλα, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των συνδημοτών μας
-Χρησιμοποίησε σαν καθαρά προεκλογικό πυροτέχνημα τη Θαλάσσια Αστική Συγκοινωνία
-Μιμούμενος τον κ.Μαυρομάτη και τα πετρέλαια του Καντάφι που εκείνος έταζε, εξήγγειλε προεκλογικά «δωρεάν παροχή ενέργειας» από το ασύμφορο μικροκοίτασμα φυσικού αερίου της Επανομής.
-Συγκέντρωσε στο συνδυασμό του όλα τα στελέχη της αποτυχημένης διοίκησης Αλεξανδρή, τους αντιδημάρχους που είναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια του δήμου.

-Τέλος, δημόσια διακηρύσσει τις προθέσεις του, στο όδομα της «ανάπτυξης» για το ξεπούλημα των πάντων στο δήμο Θερμαϊκού, από τις δημοτικές εκτάσεις, μέχρι την καθαριότητα, την ύδρευση και αποχέτευση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.