Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Αντίδραση Μαυρομάτη στο κλείσιμο ιατρείων του ΙΚΑ

Την αντίδρασή του στην απόφαση της 4ης ΥΠΕ και του διοικητή της, Θράσου Βεντούρη, να αναστείλει την επαναλειτουργία των πρώην ιατρείων του ΙΚΑ στην Περαία, τη Μηχανιώνα και την Αγία Τριάδα, εκφράζει με δήλωσή του  ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης. 

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της παράταξης «Θερμαϊκός Νέα Πορεία», ήδη από καιρό ο Γιάννης Μαυρομάτης έχει εντοπίσει τον κίνδυνο να πληγεί η πρωτοβάθμια περίθαλψη στην περιοχή κι έχει δεσμευθεί ότι ως δημοτική αρχή θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη.

«Οι πολίτες πρέπει να εξυπηρετούνται στον τόπο τους και να μην αναγκάζονται να «ταξιδεύουν» για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες στην πρωτοβάθμια υγεία, όπως είναι η συνταγογράφηση φαρμάκων, η διαχείριση χρόνιων νοσημάτων και άλλα» επισημαίνει ο Γ. Μαυρομάτης, ο οποίος δηλώνει αποφασισμένος να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες, αλλά και την επιρροή του δήμου προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι που δεν έχει κάνει η σημερινή διοίκηση του δήμου.

«Οφείλουμε να βρούμε τρόπους, ώστε η ιατροφαρμακευτική εξυπηρέτηση στο δήμο μας και ειδικότερα η πρωτοβάθμια περίθαλψη να αναβαθμιστεί προς όφελος των πολιτών» υπογραμμίζει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.