Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Με προσωπικό ασφαλείας τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ την Πέμπτη

Με προσωπικό ασφαλείας θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου λόγω συμμετοχής του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ στην 24ωρη γενική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:45΄ και το τελευταίο 23:00΄περίπου.

Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78N "ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο", θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:10΄ - 06:25΄όπως επίσης και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Α.με.Α.. 
Ο Ο.Α.Σ.Θ. με ανακοίνωσή του, ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας θα παράσχει μερικώς, κατά την ημέρα της απεργίας,  τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης μας.
Σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ αναφέρει:
«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και πολίτες της πόλης μας να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει την ίδια ημέρα το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας ενάντια στην μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζεται. Ο προϋπολογισμός που καταθέτουν, για άλλη φορά εντείνει τα εφιαλτικά προβλήματα των εργαζόμενων των συνταξιούχων, των ανέργων, συνεχίζοντας την εξαθλίωση κάθε ελληνικής οικογένειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.