Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Αντιφασιστική εκδήλωση το Σάββατο στο ΚΑΠΗ Ν.Επιβατών

Με ανοιχτή συνέλευση στο ΚΑΠΗ των Νέων Επιβατών και συναυλία Hip-Hop, γιορτάζει το «Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού», το Σάββατο 8 Νοέμβρη, ώρα 6:00 μ.μ.,  την πανευρωπαϊκή ημέρα αντιφασιστικής δράσης, με το σύνθημα «Να στείλουμε το μήνυμα πως δεν έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει φασισμός, πως οι φασίστες δεν χωράνε ανάμεσά μας».

Όπως υπογραμμίζει το Αντιφασιστικό Μέτωπο σε φυλλάδιο που κυκλοφόρησε, «Η ιστορία έχει αποδείξει με τον πιο σκληρό τρόπο το πόσο επικίνδυνη είναι η άνοδος του φασισμού: τσακίζει τα κινήματα και τα δικαιώματα των εργαζομένων, χτυπάει τους αδύναμους και τους «διαφορετικούς» και αφήνει πίσω τους (όπως στην περίπτωση του Χίτλερ και της Γερμανίας) εκατομμύρια νεκρούς».

Και η ανακοίνωση του Μετώπου καταλήγει ως εξής: «Στόχος μας, συμμετέχοντας στην αντιφασιστική μέρα δράσης, είναι να ανοίξουμε το θέμα της αντιφασιστικής δράσης στην περιοχή μας για την επόμενη περίοδο. Καλούμε όλη την τοπική κοινωνία, εργαζόμενους, ανέργους, μαθητές, καθηγητές, μετανάστες να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και προτάσεις για το πώς μπορούμε να οργανωθούμε καλύτερα ενάντια στο φαινόμενο του φασισμού και στις συνθήκες που τον γεννάνε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.