Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Βρέθηκε ο δράστης της απαγωγής του παιδιού στην Περαία

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ανηλίκου, το οποίο ήταν μέσα σε αυτοκίνητο, από την περιοχή της Περαίας, τον περασμένο Αύγουστο, καθώς ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 33χρονος ομογενής. 

Η πολύμηνη και συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση υπόθεσης αρπαγής 5χρονου αγοριού.   
Ο δράστης εντοπίστηκε στη Χανιώτη Χαλκιδικής και συνελήφθη στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης, η οποία έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη.
Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία, ενώ επιπλέον εκκρεμεί σε βάρος του μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Υπενθυμίζεται ότι, στις 8 Αυγούστου, στην Περαία Θεσσαλονίκης, ο δράστης αφαίρεσε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 38χρονου, εντός του οποίου βρίσκονταν ο πεντάχρονος γιος του ιδιοκτήτη.
Έπειτα από εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις, το κλεμμένο όχημα με το νήπιο εντοπίστηκε στο Πλαγιάρι, όπου το εγκατέλειψε ο 33χρονος, αφού προηγουμένως αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ. Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε σε «ΤΑΧΙ», το οποίο τον μετέφερε και αποβίβασε στον Φοίνικα Καλαμαριάς.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.