Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Μαθητές του Θερμαϊκού προσφέρουν για τους πρόσφυγες

Μαθητές Δημοτικών Σχολείων καθώς και Νηπιαγωγείων του Δήμου Θερμαϊκού, συγκέντρωσαν ανθρωπιστική βοήθεια με σκοπό την αποστολή της στα Κέντρα Υποδοχής Προσφύγων.

Ανάμεσα στα είδη που πρόσφεραν οι μικροί μαθητές του Θερμαϊκού, ήταν ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, κουβέρτες, είδη προσωπικής υγιεινής, νερά, χυμοί, κονσέρβες, γάλατα, παιδικές τροφές, μπισκότα και άλλα τρόφιμα.
Με τη συμβολή δημοτικών υπαλλήλων, εθελοντών  και Δασκάλων, ένα φορτηγό του Δήμου Θερμαϊκού, μετέφερε αυτή την ανθρωπιστική βοήθεια στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης όπου και  παραδόθηκε στους υπεύθυνους της αποθήκης 9. Τα είδη που  παραδόθηκαν είναι 30 κιβώτια με παιδικά ρούχα 30 κιβώτια με γυναικεία και ανδρικά ρουχα,6 κιβώτια με παιχνίδια, 8 κιβώτια με κουβέρτες και σκεπάσματα, 24 κιβώτια νερά,10 κιβώτια με γάλατα,25 κιβώτια με τρόφιμα και 10 κιβώτια με είδη προσωπικής υγιεινής.

Η εκστρατεία αλληλεγγύης συνεχίζεται και όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης  στα ΚΑΠΗ του Δήμου Θερμαϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.