Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Tο 10ο τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης

Δέκα χρόνια ιστορίας κλείνει φέτος το Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης, η πιο δημοφιλής και πολυπληθέστερη διοργάνωση λεξιγνωσίας στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ), οργανώνει το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, το 10ο τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ (Café Roof Garden), η οποία έχει μετατραπεί σε… «στίβο μάχης».

Παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα, με προέλευση κυρίως τους Ομίλους Σκραμπλ Αθηνών-Πειραιώς, Βέροιας, Καστοριάς, Πτολεμαΐδας και Ρόδου (αλλά και από άλλους… εκκολαπτόμενους ομίλους) μαζί με μεμονωμένους λεξιπλάστες, δίνουν το δικό τους ραντεβού σε μια διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις, ακόμα και βραδινό γλέντι μετά μουσικής!
Επτά χορταστικοί αγώνες πολλαπλής δυναμικότητας περιμένουν τους συμμετέχοντες, με την αρχή να γίνεται στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου 19 Μαρτίου και το εορταστικό φινάλε με τις απονομές επάθλων και διακρίσεων την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 14.00 το μεσημέρι.
Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, με τη μεγάλη παρέα των παικτών του σκραμπλ, όπου δεν έχει τόσο σημασία η νίκη, αλλά η συμμετοχή, που συνδυάζεται με την κατάκτηση νέων… λέξεων, καθώς ακόμα και οι χαμένοι φεύγουν κερδισμένοι σε γνώση! Σε μια εκδήλωση, που συνδυάζεται με την επέτειο των δέκα χρόνων από την ίδρυση του Ομίλου Σκραμπλ Θεσσαλονίκης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες για το τουρνουά, στην ιστοσελίδα του ΟΣΘ: http://www.scrabblethes.gr/ και στο τηλ.: 6972661492 (e-mail: thesscrabble@yahoo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.