Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται οι πρόσφυγες

Έκτακτο επείγον μήνυμα για την παροχή άμεσης βοήθειας προς τους πρόσφυγες με τα απαιτούμενα αντικείμενα –είδη πρώτης ανάγκης που έχουν ανάγκη, εκδόθηκε από τη Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς.

Η βοήθεια για τους πρόσφυγες προς το παρόν συγκεντρώνεται απευθείας κεντρικά στην  «ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑ»(Ίωνος Δραγούμη & Πτολεμαίων 42, τηλ.2310251033) ή στο «ΚΑΛΑΘΑΚΙ»(Τσιμισκή 56, 1ος όροφος, τηλ:6943177527, e-mail:  kalathaki2015@gmail.cοm).
Προσεχώς, ίσως από Δευτέρα, θα αρχίσει η συγκέντρωση βοήθειας στην αποθήκη 9 του ΟΛΘ. Γι΄αυτό θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.
Τονίζεται ότι υπάρχουν ανάγκες τόσο σε ανθρώπους,  όσο και σε ΙΧ οχήματα για βοήθεια των «αλληλέγγυων», για την μετάβαση τους στην Ειδομένη. Για άμεση επικοινωνία: Μαρία Τοπαλίδου, τηλ. 6980-478849 

Τι χρειάζονται οι πρόσφυγες
Τι είδη άμεσης ανάγκης που χρειάζονται οι πρόσφυγες, είναι: κροασάν, χυμοί σε ατομική συσκευασία, μπισκότα, φρυγανιές, μπάρες δημητριακών, γάλα εβαπορέ, γάλα βρεφικό σε σκόνη, βρεφικές-νηπιακές τροφές σε βαζάκια, τσάϊ, μωρομάντηλα, πάνες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, ξυραφάκια μιας χρήσης, σερβιέτες.

Στην Ειδομένη εκτός όλων αυτών χρειάζονται:
1.            Κατσαρόλες
2.            Κουτάλες βαθιές-ρηχές
3.            Σκηνές
4.            Κουβέρτες
5.            Βραστήρες
6.            Θερμός
7.            Ποτήρια πλαστικά
8.            Κουτάλια-Πιρούνια πλαστικά

9.            Πούδρες και αλοιφές για συγκάματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.