Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Εκτός ελέγχου η άγρια κόντρα του Στεφανίδη με Λαζαρίδη


Εκτός ελέγχου, φαίνεται ότι οδηγείται η άγρια κόντρα μεταξύ του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, Κ.Στεφανίδη και του πρώην αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης, Γ.Λαζαρίδη. Mε τον πρώτο, δίνοντας συνέχεια στον «καυγά», να απειλεί με μηνύσεις αλλά και να κάνει λόγο για «οσμή πολιτικής σήψης στην παράταξη του κ.Αλεξανδρή» και «σαπίλα». Aποφεύγοντας όμως επιμελώς να αναφερθεί στα "τραπεζώματα"

Ένα σχόλιο του κ.Λαζαρίδη στην τοπική εφημερίδα «ΠΕΡΑΙΑ» που διευθύνει, φαίνεται ότι άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, με τον κ.Στεφανίδη να αντεπιτίθεται χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς και ανεπίτρεπτες εκφράσεις.
Τι έλεγε το σχόλιο του κ.Λαζαρίδη; Χαρακτήριζε τερατώδη τη δήλωση Στεφανίδη, ότι δεν ήθελε καμία θέση διοίκησης, αντιδημάρχου ή προέδρου, αλλά συνδιοίκηση από το παρασκήνιο με τον δήμαρχο και συναπόφαση!  Η δήλωση αυτή, κατά τον κ. Λαζαρίδη «είναι εξοργιστική και εκθέτει όχι μόνο τον ίδιο αλλά και ολόκληρο το ψηφοδέλτιο». Και ρωτούσε: «Από πού βρήκε δήμαρχε ο Στεφανίδης αυτό το θράσος;». Συμπλήρωνε δε λέγοντας ότι εάν όντως υπήρχε κάποια τέτοια δέσμευση για «συνδιοίκηση», αυτό θα αποτελούσε εξαπάτηση όλων των άλλων στελεχών του ψηφοδελτίου, καθώς «είναι βέβαιο ότι κάποιοι δεν θα συμμετείχαν σε ψηφοδέλτιο «δύο δημάρχων». 
Και ο κ. Λαζαρίδης αφού ζητούσε ευθεία απάντηση από τον δήμαρχο για το θέμα αυτό, διαφορετικά πρέπει να παραιτηθεί, κατέληγε λέγοντας ότι «σε αντίθετη περίπτωση ο Στεφανίδης «έγραψε ιστορία» με την απαίτησή του να διοικεί δηλαδή αυτός, αντί του δημάρχου και των αντιδημάρχων!».
Για την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών μας αλλά και τηρώντας τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας παραθέτουμε στη συνέχεια το απαντητικό άρθρο του κ. Στεφανίδη στο σχόλιο αυτό, την απάντηση Λαζαρίδη και την ανταπάντηση Στεφανίδη με την απειλή υποβολής μηνύσεων:
Η απάντηση Λαζαρίδη: http://www.e-peraia.gr/?Action=5&NewsID=694
Οι απειλές Στεφανίδη: http://activistika.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7857.html
Η ανταπάντηση Λαζαρίδη: http://www.e-peraia.gr/?Action=5&NewsID=695


1 σχόλιο:

  1. ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ
    Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ή ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
    ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΙΘΡΙΟ ΣΤΙΣ 5 ΣΕΠΤΜΒΡΙΟΥ 2010, ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ 2 ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΕΚΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ - ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ".
    Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.