Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Τα τραπεζώματα, το "μενού" και οι συνδαιτημόνες


H διαμάχη των δύο «τέως» του δήμου Θερμαϊκού, του τέως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου με τον τέως αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, δίνει τη δυνατότητα σε μας τους κοινούς θνητούς να ενημερωθούμε για απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού και κάποια… τραπεζώματα!

Η ιστορία, είχε ξεκινήσει στο δημοτικό συμβούλιο πριν ακριβώς ένα μήνα, στις 21 Φεβρουαρίου 2013, κατά τη συζήτηση του θέματος για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή του ξενοδοχείου Σάντα.
Τότε, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αγίας Τριάδας κ. Τάσος Ζευκόπουλος, θέλοντας να επισημάνει κάποια υποκριτική συμπεριφορά που είχε εκδηλωθεί από δημοτικούς συμβούλους για το θέμα αυτό, σε μία του έκρηξη, δήλωσε: «Εγώ θα ψηφίσω «Ναι» γιατί έφαγα στο σπίτι αυτού του ανθρώπου, αλλά εσείς ντρέπεστε να πείτε για τα συμφέροντα που έχετε μαζί του»! Αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχαν «τραπεζωθεί» από τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι πριν πάνε να ψηφίσουν.
Το θέμα πέρασε στο «ντούκου», χωρίς να υπάρξει κάποια συνέχεια στο επόμενο διάστημα. Μέχρι σήμερα, που ο πρώην αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Λαζαρίδης, σηκώνοντας το «γάντι» σε επίθεση που του έκανε ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αποκάλυψε ότι ο Κ.Στεφανίδης ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν «γευματίσει» με τον ομογενή επιχειρηματία του «Σάντα». Και απαντώντας στα περί «αξιοπρέπειας και ηθικής» που έκανε λόγο ο κ. Στεφανίδης σε άρθρο του, παρατήρησε:
«Εάν αξιοπρέπεια είναι να σε «ταϊζει» επιχειρηματίας λίγη ώρα πριν μπεις στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και υπερψηφίσεις θέμα που τον αφορά, τότε κύριε Στεφανίδη σίγουρα υπάρχει χάσμα μεταξύ μας στον ορισμό εννοιών».
Χωρίς να υπεισέλθουμε στην ουσία της διαμάχης των δύο ανδρών - καθώς θεωρούμε ότι αποδείχτηκαν έωλοι και αναπόδεικτοι οι υπαινιγμοί περί «αδιαφάνειας» στην ανάθεση μελέτης αξιοποίησης πέντε δημοτικών ακινήτων- περιμένουμε συγκεκριμένη απάντηση για το «γεύμα», το «μενού» που αυτό περιλάμβανε αλλά και τους άλλους συνδαιτημόνες. Και από κει και πέρα, ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του.

4 σχόλια:

  1. Η ομάδα του Κυριακου τα γνωρίζει αυτά? Περίσσεψε κανενα κοκαλακι γιαυτους? Τοτε επιασε δουλειά και η συζηγος αυτου που μαζευε υπογραφές κατα του ΣΑΝΤΑ? Σαν δεν ντρέπεστε ,είστε ηδη παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ22 Μαρτίου 2013 στις 5:02 μ.μ.

    ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ ΣΠΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙς ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΡΙΧΝΩΝΤΑ ΤΑ ΛΑΣΠΗ (ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΨΕΜΑΤΑ)ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΡΙΣΤΕ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ (ΑΡΑΓΕ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ? ΑΡΑΓΕ ΣΕΡΒΙΣ? ΑΡΑΓΕ ΔΙΕΥΘΗΝΤΡΙΑ?)ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ(ΜΑ ΤΟΣΗ ΜΑΛΑ....?)ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΑΛΛΑ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ..ΣΠΥΡΟ ΜΗΠΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ? ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΜΑΖΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ..ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ.. ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ..Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΝ? Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΦΕΝΔΟΝΗ...ΜΕ ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ.ΑΝ Ο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ..ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΗ ΣΥΓΓΡΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΗΤΗ (ΛΑΖΑΡΙΔΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν με ενδιαφέρουν και είμαι μακριά από τις προσωπικές αντιπαραθέσεις των οποιονδήποτε. Πάγια αρχή μου είναι ότι όποιος έχει κάτι να πει, πρέπει να βρίσκει το θάρρος και να το λέει επώνυμα κι όχι κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία. Και το κυριότερο, χωρίς βρισιές, λασπολογίες και χαρακτηρισμούς. Όσο για τα υπόλοιπα, αυτά μάλλον πρέπει να τα πεις στον πολυπράγμονα "παράγοντα". Ο οποίος, αφού μας πίεσε φορτικά για μια καθαρά επαγγελματική συνεργασία, στο τέλος όχι μόνο μας συμπεριφέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο αλλά άρχισε να γράφει και εναντίον μας, αποκαλώντας μας δημοσιογράφους σε εισαγωγικά!!. Και ποιος παρακαλώ; Αλλά γιαυτό, θα μιλήσουμε κάποια άλλη στιγμή, εκεί που πρέπει και όπως πρέπει." Έχουν γνώσιν οι φύλακες...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ23 Μαρτίου 2013 στις 3:41 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΠΥΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ..ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ (ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ)ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΥΤΕ ΖΩΟ...ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ.ΑΡΑΓΕ ΣΑΝ ΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ .Η ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ 15 ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..ΤΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΔΩΣΑΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ..10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟΙ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΡΙΧΝΟΥΝ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.