Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Προεκλογική συγκέντρωση Τσαμασλή 7 μήνες πριν τις εκλογές!

Αντί να οργανώσει απολογιστική εκδήλωση σε δημόσιο χώρο για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα δεν έπραξε τα 3,5 χρόνια της θητείας του στο Δήμο Θερμαϊκού, ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής πραγματοποιεί σήμερα Κυριακή καθαρά προεκλογική συγκέντρωση, επτά ολόκληρους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, προκειμένου να δεσμεύει στη δημοτική του παράταξη «Θερμαγικός», υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους από φόβο μήπως προσχωρήσουν προς τις άλλες δημοτικές παρατάξεις που θα κατέλθουν στην εκλογική αναμέτρηση.

Είμαστε περίεργοι το τι θα πει στην εκδήλωση, στο απομακρυσμένο ΚΑΠΠΑ ο κ. Τσαμασλής. Και αν θα επαναλάβει τις διακηρύξεις του στο δημοτικό συμβούλιο, ότι θα μετατρέψει το Δήμο Θερμαϊκού σε ... μεσιτικό γραφείο, προχωρώντας στο ξεπούλημα όλων των δημοτικών και δημόσιων εκτάσεων που υπάρχουν στην περιοχή. Ή πάλι πως θα δικαιολογηθεί για τις παλινωδίες, τα πισωγυρίσματα, τις οβιδιακές μεταμορφώσεις και τις κωλοτούμπες του που τον οδήγησαν να προσκαλέσει αυτός το ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσει στην καταστροφή του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, προκειμένου να το οικοπεδοποιήσει για να χτιστούν εκεί πολυτελείς βίλες προς όφελος γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία που ορέγεται το χώρο. 

Στη φωτογραφία μας ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής πρόσφατα καβάλα σε άλογο, ζηλεύοντας στη δόξα του δασκάλου του "Ζορό" Ψωμιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.