Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Η Επιτροπή "Σώστε το Κάμπινγκ" στην εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Καραμπουρνάκι

H Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών ΘερμαΪκού "Σώστε το Κάμπινγκ" συμμετέχει στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργανώνει αύριο Κυριακή 12 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στο Καραμπουρνάκι, ο Σύλλογος Πολιτών Κελλάριου Όρμου «Μικρό Έμβολο» για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας, αλλά και για την προστασία των τελευταίων ελεύθερων χώρων, όπως το κάμπινγκ Αγίας Τριάδας που κινδυνεύουν να χαθούν για χάρη μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, οι περισσότεροι νέα παιδιά και πέντε εξ αυτών Καλαμαριώτες,αλλά και θα διατρανωθεί η αγανάκτηση για τους τελευταίους ελεύθερους δημόσιους χώρους που κινδυνεύουν να χαθούν, ώστε να μην υπάρξουν νέα θύματα σε περίπτωση καταστροφών.

Χώρος συγκέντρωσης στις 12:00 μ. το οικόπεδο της Εθνικής Τράπεζας (που βρίσκεται στα όρια του παραλιακού μετώπου στο δήμο Καλαμαριάς). Θα ακολουθήσει πορεία κατά μήκος της οδού Σοφούλη με κατεύθυνση το Κυβερνείο και στάση στα περιφραγμένα οικόπεδα με τις οικοδομικές άδειες. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με φορείς & συλλόγους της Καλαμαριάς καθώς και με το Δίκτυο Πρωτοβουλιών κατοίκων Θεσσαλονίκης για το πράσινο και τους ελεύθερους χώρους.

Σημειώνεται ότι μέλη της Επιτροπής Πρωτοβουλίας "Σώστε το Κάμπινγκ" συμμετείχαν στις μεγάλες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που έγιναν την περασμένη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη, τις προσπάθειες συγκάλυψής του, αλλά και την παράδοση του δημόσιου πλούτου της χώρας στα μεγάλα συμφέροντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.