Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ανοιχτά σήμερα τα σχολεία σε Νέα Μηχανιώνα και Επανομή

Αλάτι στα σχολεία της στοιχειώδους και μέσης εκπαίδευσης, άρχισε να στέλνει νωρίς το πρωί ο δήμος, προκειμένου να σκορπιστεί στις αυλές των δημοτικών, των γυμνασίων,  και του λυκείου της Νέας Μηχανιώνας, για να μην κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των μαθητών. Κανονικά επίσης θα λειτουργήσουν και τα σχολεία της Επανομής.

Όπως ανέφερε στον «Φάρο του Θερμαϊκού» ο αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μηχανιώνας κ. Φώτης Τζάκης, ναι μεν κάποιοι δευτερεύοντες δρόμοι έχουν ακόμη λίγο χιόνι, που μετατράπηκε σε πάγο, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας, η οποία επικράτησε τα ξημερώματα της Πέμπτης, όμως δεν μπορούσε ο δήμος Θερμαϊκού να μην λειτουργήσει και σήμερα τα σχολεία.
«Δεν έπαιρνε άλλο να μείνουν για τρίτη κατά σειρά ημέρα κλειστές οι σχολικές μονάδες της περιοχής μας. Θα πρέπει οι γονείς και οι μαθητές να είναι πιο προσεκτικοί στο δρόμο για να αποφεύγονται ατυχήματα», είπε ο κ. Τζάκης.
Τις τρεις τελευταίες ημέρες ο δήμος σκόρπισε περίπου πέντε τόννους αλάτι σε επικίνδυνα σημεία της Νέας Μηχανιώνας, της Επανομής και του Αγγελοχωρίου, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, πέρα από το θαλασσόνερο που έριχναν τα βυτιοφόρα στους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.