Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Απομόνωσαν τους προβοκάτορες μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού


Εντυπωσιακή, ήταν η συμμετοχή της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Αριστοτέλους και στην πορεία που ακολούθησε κατά του μνημονίου 2 και των εξοντωτικών μέτρων που συμφώνησαν οι συνέταιροι της συγκυβέρνησης.

Υπήρξε πολυπληθής η παρουσία πολιτών κάτω από το πανό της Πρωτοβουλίας, τα μέλη της οποίας μάλιστα, απέκλεισαν (στο ύψος του Βρετανικού Συμβουλίου) ομάδα κουκουλοφόρων, τους οποίους και γιουχάρισαν.
Στην κατάληξη της πορείας όμως, τα σχέδια των προβοκατόρων εντάθηκαν με επιθέσεις σε τζαμαρίες τραπεζών αλλά και με επιθέσεις και στο μπλογκ της Πρωτοβουλίας το οποίο και πάλι τους απομόνωσε, μη αποφεύγοντας όμως τον τραυματισμό ενός συνδημότη μας που επλήγη από πέτρα που εκσφενδόνισαν οι κουκουλοφόροι. Και φυσικά δόθηκε η αφορμή για τη ρίψη τεράστιας ποσότητας χημικών που διέλυσαν την πορεία.
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού καταγγέλλει κρατικό σχέδιο καταστολής της λαϊκής αντίστασης, με τη βοήθεια των γνωστών προβοκατόρων με στόχο τη διάλυση της μεγαλειώδους συγκέντρωσης και την αμαύρωση της γνήσιας και πάνδημης αντίστασης στην ξενόδουλη κυβέρνηση και τους σχεδιασμούς της παράδοσης της χώρας και της εξαθλίωσης του λαού.
Δηλώνεται ότι τέτοιες μεθοδεύσεις όχι μόνο δεν θα τρομοκρατήσουν αλλά θα ενδυναμώσουν το κίνημα, αυξάνοντας το θυμό που θα οδηγήσει σε ισχυρότερη και δυναμικότερη παρουσία της Πρωτοβουλίας, τόσο σε τοπικής όσο και γενικότερης εμβέλειας κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.