Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Κωμωδία Γούντι Άλλεν από ΔΗΠΠΑΚΥΘ


H θεατρική ομάδα του τμήματος πολιτισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του δήμου Θερμαϊκού, θα παρουσιάσει σε 4 παραστάσεις, στο Βαφοπούλειο, την κωμωδία του Γούντι Άλλεν «Play it again, Sam», την Πέμπτη 1, την Παρασκευή 2, το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 9 το βράδυ και την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα.

Σκηνοθεσία: Τζένη  Ζαπτιέ
Βοηθός  Σκηνοθέτη: Αλίκη  Μπεσίνα
Σκηνογραφική επιμέλεια: Ανδρονίκη Ράπτη
Ενδυματολογική επιμέλεια: Γιούλη Θεοδωροπούλου
Χορογραφία: Κατερίνα Κοτρίδου

Παίζουν:
Γιώργος Βαβούρας, Εύα Γκότση, Ειρήνη Αδαμάκου, Χρήστος Δελτσίδης, Γκέλυ Μπασούκα, Φωτεινή Κουλούκη, Μαρία Χατζηβασιλείου, Αργύρης Σταλίδης, Γιούλη Θεοδωροπούλου, Χαρούλα Μουμιακμασίδη,  Τασούλα Ιωαννίδου, Χαρά Δεμερτζή,  Μαρία Λευκοπούλου.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 5€

Λίγα λόγια για το έργο
Ο Allan Felix είναι ένας συνεσταλμένος και νευρωτικός κριτικός κινηματογράφου που μόλις τον έχει εγκαταλείψει η γυναίκα του. Ανίκανος να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία την συναισθηματική του αυτή αναστάτωση, βρίσκει παρηγοριά στις ταινίες του παλιού Χόλλυγουντ  που αγαπά και φαντάζεται τον Humphrey Bogart να του δίνει συμβουλές σχετικά με τις γυναίκες. Οι δύο του φίλοι ο Dick και η Linda, ένα παντρεμένο και φαινομενικά ευτυχισμένο ζευγάρι του συμπαραστέκονται και αποφασίζουν να τον βοηθήσουν γνωρίζοντας του διάφορες κοπέλες…
Μια από τις καλύτερες κωμωδίες του Woody Allen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.