Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μάχη για να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι της Μηχανιώνας και του Αγγελοχωρίου


Μάχη, για να κρατηθούν ανοιχτές οι βασικές οδικές αρτηρίες της Νέας Μηχανιώνας, του Αγγελοχωρίου και της Κερασιάς, που είχαν κατακλυσθεί από τα χιόνια, έδωσαν όλη την ημέρα οι υπηρεσίες της δημοτικής κοινότητας Μηχανιώνας. Το συντονισμό, είχαν ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών του δήμου Θερμαϊκού κ. Κωστής Κούτουκας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κυριάκος Στεφανίδης, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μηχανιώνας κ. Μαρία Λιόλιου, ο αντιπρόεδρος κ. Φώτης Τζάκης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Τρία βυτιοφόρα, έριχναν όλη τη μέρα και μέχρι αργά αλατόνερο, προκειμένου να διαλυθεί το στρώμα πάγου που είχε σχηματισθεί στο οδόστρωμα, καθώς το χιόνι, λόγω του ψύχους, πριν ακόμη καθίσει στην άσφαλτο, μετατρέπονταν σε πάγο.
Παράλληλα, σε αρκετά σημεία, κυρίως ανηφοριές και στροφές, ρίχτηκε αλάτι, ενώ συνεργείο του δήμου απομάκρυνε μπροστά από τα ο γήπεδο της Μηχανιώνας ένα τεράστιο πεύκο, που από το βάρος του χιονιού είχε πέσει πάνω στο δρόμο προς τα κοιμητήρια και το Πλαγιάρι, διακόπτοντας για λίγο την κυκλοφορία.
Όπως είπε στον «Φάρο του Θερμαϊκού» η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Μαρία Λιόλιου, οι υπηρεσίες του δήμου θα είναι σε επιφυλακή όλη τη νύχτα, για το ενδεχόμενο νέας χιονόπτωσης, προκειμένου να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι που οδηγούν στη Νέα Μηχανιώνα.  

2 σχόλια:

  1. αξιος ο μισθος τους .
    αχ καυμενη μηχανιωνα τι τραβας με τους αξιους που σε διοικουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι δυνατον με λιγο χιονι να μην μπορουμε να παμε στις δουλιες μας? τα ξημερωματα πρεπει να ριχνουν το αλατονερο και οχι το μεσημερι. ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.