Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Πρωτάθλημα Τέννις του "Καψάλας Tennis Club"

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το 1ο Πρωτάθλημα τέννις στο «Καψάλας Tennis Club».  Νικητής στο τμήμα ανδρών αναδείχθηκε ο Κώστας Γρηγοριάδης, σε έναν συναρπαστικό αγώνα εναντίον του παλαίμαχου του τέννις, Χρυσόστομου Κυριμλίδη με σκορ 6-3 και 6-4, ενώ τρίτος στην κατηγορία αναδείχθηκε ο Ευριπίδης Κουντουράκης.
Ο Κουντουράκης, υπήρξε νικητής στο τμήμα ανδρών Β΄, κερδίζοντας στον τελευταίο αγώνα τον Θάνο Θανόπουλο με σκορ 6-1 και 6-3. Το ασημένιο κύπελλο πήρε ο Θεόδωρος Κοτσιούδης, ο οποίος επικράτησε του Δημήτρη Αθανασιάδη στο φάϊναλ Φορ.  
Νικητής στο τμήμα παίδων 9 έως 13 ετών, αναδείχτηκε ο Γιάννης Κυρκόπουλος σε έναν συναρπαστικό αγώνα εναντίον του βενιαμίν των αγώνων (μόλις 9 ετών) Ηρακλή Γερούση που κατέκτησε το ασημένιο κύπελλο.
Στο τμήμα παίδων ηλικίας 14 έως 18 ετών, αναδείχτηκε νικητής ο Μιχάλης Καττης, νικώντας τον Ανδρέα Τσιάντα στον τελικό.
Τέλος, νικήτρια στον τελικό γυναικών και χρυσή κυπελλούχος, αναδείχτηκε η Μάγδα Χαρούπα σε έναν δυνατό τελικό με την Μαρία Πλούσιου, η οποία κατέκτησε το ασημένιο κύπελλο.
Διαιτητές στους αγώνες των τελικών, ήταν με μεγάλη επιτυχία η Gilian Brown και ο Φίλιππος Πασχαλίδης.
Σε όλους τους νικητές αλλά και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, δόθηκαν δώρα από το KTC αλλά και την εταιρία e tennis.
Το επόμενο μεγάλο ραντεβού, δόθηκε για τις 10 Ιουνίου, οπότε θα ξεκινήσει το 4ο Τουρνουά Τέννις στο «Καψάλας Tennis Club». Συμμετοχή, μπορεί να δηλώσει κανείς στο www.ktc.gr  ή στο τηλ. 6931-836647.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.